Andreu Plaza, entrenador del Barça B, fa uns clínics al Brasil

Andreu Plaza, entrenador del Barça B, fa uns clínics al Brasil

L’entrenador blaugrana és al Brasil exportant el model Barça de futbol sala

El Barça de futbol sala està de moda i prova d’això és que l’entrenador del Barça Lassa B, Andreu Plaza, s’ha desplaçat fins al Brasil per realitzar una sèrie de xerrades a Porto Alegre, Belo Horizonte i Rio de Janeiro per explicar el model de futbol sala que tants èxits ha tingut els darrers anys.

Plaza s’estarà fins al vuit de desembre al Brasil, un país on el futbol sala és seguit amb molta passió, per explicar el model de formació de joves al club blaugrana. El Brasil és una potència en aquest esport i molts jugadors brasilers emigren fins a la LNFS o Rússia, on juguen els millors jugadors del món.

La temporada passada, a Dallas

La temporada passada, Plaza ja va aprofitar el viatge als Estats Units del B a Dallas per fer una sèrie de xerrades als entrenadors i jugadors locals per tal de millorar tant a nivell tàctic com tècnic, en un país on el futbol sala no té gaire tradició.

A banda d’això, ha estat habitual veure al Palau Blaugrana entrenadors de diferents equips els darrers anys per aprendre l’estil de treball de Marc Carmona i poder aprofitar aquesta experiència amb els seus respectius equips.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut