Victòria contundent per seguir líders

Victòria contundent per seguir líders

El Barça CBS s’imposa amb claredat al Bàsquet Draft Gramenet, un dels conjunts que va disputar la Final a Quatre de la temporada passada

Les blaugranes es mantenen líders en solitari de Copa Catalunya, amb un triomf d’avantatge sobre el GEiEG gironí, després de la contundent victòria contra el Draft Gramenet. El primer equip tenia molt present el partit de la temporada passada contra les de Gramenet, en què va patir una dura derrota. Així doncs, les jugadores van sortir mentalitzades i disposades a fer un partit molt seriós. Algunes errades en defensa i en atac van permetre a l’equip local aconseguir mínims avantatges de sis punts.

El segon quart els percentatges d’encert van millorar i això va permetre capgirar el resultat i, sobretot, tenir la sensació de portar la dinàmica del partit, encara que no es veiés reflectit en el marcador. En el tercer període es va imposar la diferència en el joc interior, millorant d’aquesta manera l’equilibri entre les exteriors i les interiors, fet que va permetre aconseguir diferències superiors als 10 punts. En el darrer quart, l’augment de la intensitat defensiva va trencar totalment el duel i va deixar l’equip visitant sense opcions de remuntada.

El pròxim partit serà el dissabte 12 de desembre a les 17.45 hores a la pista del CB Valls Lear.

Consulta els resultats i la classificació.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut