Bons resultats abans de la setmana de descans

Doble victòria del Juvenil, que va jugar dos cops la setmana passada

Juvenil: CE Jesús i Maria 1 – FC Barcelona 7

En el primer partit de la setmana del juvenil blaugrana, els de Martí Graells van sortir disposats a solucionar el partit ràpidament i gràcies al seu domini en el joc van aconseguir 2 gols en els primers cinc minuts de partit. Els locals intentaven sortir en algun contraatac, però es veien superats pels barcelonistes, que van aconseguir 2 gols seguits a l’equador de la primera part. A partir d’aquest moment, el Jesús Maria va intentar canviar la dinàmica utilitzant el porter-jugador i van aconseguir reduir les diferències abans de marxar als vestidors.

A la represa, va continuar la mateixa tònica de la primera meitat. Domini barcelonista i joc de cinc dels locals. Tot i disposar de diverses ocasions per eixamplar la diferència no va passar fins a la recuperació de dues pilotes en situació de cinc contra quatre, i van aconseguir dos gols des de pista pròpia. Ja a les acaballes del matx els blaugranes van tornar a trobar la meta contrària per establir el definitiu 1 a 7.

Juvenil: FC Barcelona 9 – Alcoletge Club FS 1

En el segon partit de la setmana, els blaugranes van jugar amb un equip incòmode que no va posar les coses fàcils en cap moment. Ja que en el primer atac lleidatà van utilitzar la tàctica del porter-jugador per intentar desconcertar els blaugranes. L’Alcoletge va utilitzar-lo durant tota la primera part, fet que va condicionar el joc. Dues pèrdues visitants van fer que els barcelonistes agafessin avantatge en el marcador. En una jugada d’estratègia els nois de Martí Graells van eixamplar la diferència al marcador. A partir d’aquest moment, la superioritat va ser més clara , però unes vegades el porter de l’Alcoletge i d’altres la falta d’encert culer van fer que no es veiessin més gols culers. I a les acaballes de la primera part, una errada en la defensa blaugrana va fer que l’equip de la Terra Ferma reduís les diferències per poder agafar el camí dels vestidors amb un esperançador 3 a 1 en l’electrònic.

A la represa, els blaugranes ràpidament van aconseguir el 4 a 1. El domini blaugrana seguia sent absolut, però a la vegada el poc encert era també una evidència, fins que sobre l’equador d’aquesta segona meitat els locals van aprofitar una situació de superioritat per expulsió d’un jugador visitant per posar el 5 a 1. Quan ja semblava que aquest marcador seria el definitiu, el FC Barcelona va aprofitar la baixada física visitant per aconseguir quatre gols ens els últims dos minuts de joc per posar el contundent 9 a 1 final al marcador.

Amb aquesta victòria el FC Barcelona segueix líder eixamplant la seva diferència sobre el segon, el Palma de Mallorca, situat a quatre punts.

Cadet: FC Barcelona 8 – Club Gràcia FS 0

El matx va començar amb el FC Barcelona portant la iniciativa del joc, mentre que els graciencs van plantejar una defensa zonal a mitja pista que als primers moments era dificultosa d'atacar. Però quan al minut set de partit Víctor va fer el primer gol, el camí per aconseguir el triomf es va aclarir. Marc Anton va fer dos gols de manera consecutiva i abans del descans, Jose va fer el quart gol, amb què van marxar al descans.

A la represa el matx va continuar amb la mateixa tònica i els barcelonistes tenien el control del partit, a banda de disposar d’oportunitats per marcar. Roger i Povill van fer dos gols més i a les acaballes del partit, Jose i una altra vegada Povill van deixar el resultat en 8-0. Cal destacar la bona feina defensiva i les poques pèrdues de pilota en atac que van permetre aquest resultat tan clar per als interessos culers.

Infantil: AE Les Corts 2 – FC Barcelona 2

El partit es va caracteritzar per la igualtat entre tots dos equips amb ocasions per tots dos cantons però sense ser capaços de materialitzar-ne cap. Quan quedaven cinc minuts per finalitzar la primera part, els locals van marcar el primer gràcies a una jugada al segon pal. En el següent atac, van tornar-se a avançar gràcies a una errada defensiva culer per deixar el marcador en 2-0 a l’hora d’anar als vestidors.

A la segona part, el Barça va sortir disposat a remuntar el marcador i gràcies als gols de Kike i Víctor van refer l’empat a dos. Tot i que tots dos equips van disposar de més oportunitats per marcar, el resultat final es va mantenir i el repartiment de punts va ser un fet.

Aleví: Sant Joan de Vilassar 2 – FC Barcelona 9

Partit que va començar amb molts nervis i imprecisions per part blaugrana i amb molta empenta per part local, mercès al bon ambient que hi havia a la grada. Fruit d'un error culer els locals van aconseguir avançar-se al marcador al minut cinc. Al següent atac el FC Barcelona va empatar el partit després d'una bona combinació que Marc va finalitzar al fons de la xarxa. De mica en mica, l'empenta local anava minvant i els culers van tornar a marcar en tres ocasions més per deixar el marcador al final de la primera part en 1-4.

A la represa, els barcelonistes van imposar el seu joc des del primer minut i les arribades a l’àrea dels del Maresme van ser més freqüents, fins que Adrián va marcar el cinquè. A partir d’aquell moment, el domini del joc va ser clarament culer i els gols van anar caient fins a finalitzar el matx en un clar 2-9.