‘Ozom’ al Teatre Condal amb descompte especial per als socis

‘Ozom’ al Teatre Condal amb descompte especial per als socis

21€ per a les funcions del 4, 7, 8 i 10 de desembre. 24€ per a les funcions del 5, 6, 11, 12 i 13 de desembre i 15% de descompte per a la resta de funcions fins el 21 de febrer

AUTOR: Mag Lari
DIRECCIÓ: Mag Lari i David Pintó

“Potser el primer que hauria de fer és explicar què vol dir OZOM, suposo, o potser no, així tindreu més curiositat i potser voldreu venir al teatre per saber-ne la resposta…

OZOM podria ser un país d’on vénen els mags, o una paraula màgica que té poders increïbles, o potser només és un mot estrany per fer parlar a la gent.

El que sí que us puc assegurar és que OZOM és el nostre nou espectacle de màgia, en què mirarem de sorprendre no només amb els jocs de mans, sinó també amb tot l’il·lusionisme del teatre, perquè aquesta vegada hem apostat per un plantejament teatral diferent: OZOM ens transporta a un festival de màgia on actuen quatre il·lusionistes que han estat referents mundials en algun moment o un altre de la història de la màgia, i tot plegat presentat per un servidor, que farà d’enllaç entre un mag i l’altre. Potser l’il·lusionisme teatral l’aconseguirem quan gràcies a tècniques fregolístiques, tots els personatges seran interpretats per un únic actor que convertirà cadascun dels canvis en una sorpresa nova.

OZOM també és un homenatge als grans mags que han convertit l’il·lusionisme en un art admirat al llarg dels segles. Un art que pretén desconcertar els nostres sentits de la manera més dolça possible, de manera que el desafiament no és una lluita amb l’espectador sinó un joc entranyable que fa aflorar el nen que tots duem a dins.

Personalment, per mi OZOM és un graó més de l’escala, una nova manera de fer màgia, una fórmula diferent per generar sensacions i sorpreses, on l’humor, la il·lusió i la poesia van de la mà”.

Mag Lari

[[BOTOVERMELL::Més informació++::http://empreses.promentrada.com/productes/984-ozom.aspx::HOR::NF::NO-TRACKING::::::]]


Com s’hi pot assistir?

S'hi pot assistir mitjançant compra ‘online’ i adquirint un màxim de quatre entrades per carnet de soci a través de l’enllaç següent:

[[BOTOVERMELL::Compra aquí++::https://www.4tickets.es/PromentradaEmpreses/public/janto/?Nivel=Evento&idEvento=CON38&Idioma=CA::HOR::NF::NO-TRACKING::::::]]


Dades d’accés

Usuari: socisfcb
Contrasenya: 2012

Les entrades comprades on-line es reben directament a l'adreça electrònica amb la qual s'ha fet la compra.

Es requerirà presentar el carnet de soci juntament amb l'entrada.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut