L’agenda esportiva d'un intens cap de setmana blaugrana

L’agenda esportiva d'un intens cap de setmana blaugrana

Aquest és el pla d’activitats dels equips professionals del FC Barcelona El duel València – FC Barcelona coincidirà el mateix dissabte amb el partit homònim entre els seus filials

Cap de setmana intens per als aficionats blaugrana, que podran gaudir al Palau Blaugrana dels compromisos de les seccions d’handbol i hoquei patins, a més de presenciar a la Ciutat Esportiva els partits del Femení i del Juvenil A.

Aquesta és l’agenda blaugrana del cap de setmana:

Divendres 4 de desembre

20.45 hores: Panathinaikos – FC Barcelona Lassa (bàsquet). Partit d’alta exigència per l’entitat del rival. En directe per Esport3 i Canal+ Deportes.

21.00 hores: FC Barcelona Lassa (hoquei) – SHUM Balder Técnica. Aquest serà el primer dels tres partits que jugarà l’equip de Ricard Muñoz en vuit dies. En directe per Barça TV i streaming a fcbarcelona.cat.


Dissabte 5 de desembre

16.00 hores: Juvenil A – San Francisco. Els jugadors de Gabri buscaran refer-se de la derrota contra l’Atlètic Balears. Lloc: Ciutat Esportiva Joan Gamper.

16.30 hores: Burela Pescados Rubén – FC Barcelona Lassa (futbol sala). Partit en una pista complicada per als homes de Marc Carmona. En directe per Esport3.

17.00 hores: València Mestalla – FC Barcelona B. El duel de filials serà el preàmbul perfecte per al partit del primer equip.

18.30 hores: FC Barcelona Lassa (handbol) – Kielce. L’equip de Xavi Pascual s’enfrontarà a un dels rivals més complicats d’Europa a casa. En directe per Esport3.

20.30 hores: València – FC Barcelona. El primer equip jugarà contra un València que ha canviat de tècnic. En directe per Canal+ Partidazo.


Diumenge 6 de desembre

12.00 hores: FC Barcelona Femení – Santa Teresa. Les noies de Xavi Llorens tornen a la Lliga després de l’aturada per seleccions. En directe per Barça TV i www.fcbarcelona.cat Lloc: Ciutat Esportiva Joan Gamper.

19.00 hores: ICL Manresa – FC Barcelona Lassa (bàsquet). Partit important per seguir en la lluita pel liderat de la classificació. En directe per Teledeporte. Lloc: Nou Congost.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut