El Barça Lassa vol consolidar la segona plaça

El Barça Lassa vol consolidar la segona plaça

Els blaugranes poden assegurar la segona plaça si sumen una victòria a Burela

El FC Barcelona Lassa ha viatjat fins a Galícia per disputar la 14a jornada de la LNFS davant del Burela Pescados Rubén dissabte, 5 de desembre, a partir de les 16.15 h (Esport3 i Televisió de Galícia).

Després del segon empat consecutiu al Palau, els homes de Marc Carmona no poden permetre’s més errors si no volen deixar escapar la possibilitat de ser caps de sèrie per a la Copa d’Espanya abans que finalitzi la primera volta de la Lliga. A Burela hauran de recuperar les sensacions i no deixar escapar cap punt per esgotar les opcions matemàtiques que encara queden a falta de dues jornades.

Sòlids a Vista Alegre

Els gallecs són un equip que a casa seva s’ha mostrat molt sòlid. Encara no han perdut cap partit dels que han jugat al seu pavelló i acumulen tres victòries i tres empats que els permeten a hores d’ara estar classificats per jugar la Copa d’Espanya. Tot i això, no podran despistar-se si volen viatjar a Guadalajara el proper mes de març. El Barça Lassa, per la seva banda, ha guanyat en cinc de les sis visites fora del Palau aquesta temporada i continua sent el millor equip visitant, amb 30 gols marcats.

Pista complicada

Carmona ja va avisar a la prèvia que la pista del Burela Pescados Rubén és complicada. La temporada passada els blaugranes hi van vèncer per 2-3, però en cap cas va ser un partit fàcil per als catalans. Un any abans l’empat a dos gols va ser el resultat amb què va acabar el matx després dels 40 minuts de joc, ja que, tot i que el Barça Lassa va tenir prou ocasions per distanciar-se al marcador, els gallecs van empatar a falta d’onze segons.

Un dels jugadors gallecs més importants és Chino, fitxat aquesta temporada del Jaén Paraíso Interior i que, amb els seus 14 gols, ha ajudat a estar a classificats per a la Copa d’Espanya en aquests moments. Juntament amb Wilde lidera la classificació dels millors golejadors aquesta any a la LNFS.

Bateria torna a l’equip

Per segona setmana consecutiva Carmona comptarà amb dos joves del Barça B, Esteban i Juan Emilio, que van debutar en Lliga la jornada passada davant del Palma Futsal. A més, s’hi uneix el brasiler Bateria, que després de complir el seu partit de sanció per veure una targeta vermella davant de l’Aspil-Vidal Ribera Navarra estarà a disposició del seu entrenador per mirar de sumar una nova victòria més per al conjunt català.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut