El Barça Lassa visita el millor Manresa de la darrera dècada

El Barça Lassa visita el millor Manresa de la darrera dècada

Els del Bages ocupen una còmoda desena plaça amb un balanç de 4-4

Els derbis catalans entre el Manresa i el Barça solien jugar-se habitualment els diumenges al migdia. La raó no era una altra que la presència de les càmeres de TV3, que retransmetia sempre aquest duel català a la Lliga Endesa. Ara, amb la pèrdua del canal català en les retransmissions del bàsquet ACB, la competència se la reparteixen TVE (Teledeporte) o Movistar Plus.

En aquest cas ha estat el primer el que ha triat aquest partit, que es jugarà aquest diumenge a les 19.00 hores, horari poc habitual per a un derbi català entre barcelonins i bagencs, però de sobres conegut per als aficionats del Nou Congost, ja que més d’un cop s’hi han jugat partits a aquesta hora.

Musli, el seu referent

En el partit d’aquest diumenge es podrà veure un duel molt interessant, el dels dos jugadors que més valoració tenen en el que portem de Lliga ACB. En les vuit jornades anteriors –malgrat que Tomic es va perdre un partit per descans-, el croat valora 24 punts per partit, mentre que el pivot serbi de l’ICL Manresa en valora 21,3.

El bon joc ofert pels jugadors que entrena Ibon Navarro és en part una de les claus per la qual els del Bages han fet la millor arrencada de la Lliga Endesa de la darrera dècada. La temporada passada a aquestes alçades de la competició, el balanç del conjunt manresà era d'1-7.

Un Barça cansat, però amb fons d’armari

L’equip barcelonista va arribar a les 04.30 h ja del dissabte a Barcelona, després d’haver jugat un intens partit d’Eurolliga a la sempre exigent i complicada pista del Panathinaikos. Els blaugranes, ja classificats matemàticament per al Top16, sempre surten a guanyar i divendres a Atenes no va ser una excepció, malgrat que aquest cop sortís creu.

Així doncs, el cos tècnic del FC Barcelona Lassa tan sols ha pogut tenir una sessió d’entrenament per preparar el matx contra l’ICL Manresa. L’entrenament de dissabte a la tarda a la Ciutat Esportiva –recordem que al Palau hi ha handbol europeu-, ha estat l’únic que ha tingut el Barça Lassa per preparar aquest també sempre complicat duel.

El fet de tenir una plantilla de 14 jugadors, però, oxigenarà un parell de jugadors de cara a aquest diumenge.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut