Xavi Pascual vs Talant Dusjhebaev: Duels vibrants

Xavi Pascual vs Talant Dusjhebaev: Duels vibrants

La igualtat presideix els partits que han viscut a les banquetes els tècnics del Barça i del Kielce

Dissabte a les 18.30 h el FC Barcelona Lassa i el KS Vive Tauron Kielce es veuran les cares, al Palau Blaugrana i en directe per Esport3. La jornada 10 ens porta un dels duels més espectaculars de la competició on es repeteix la semifinal de la VELUX EHF Final Four de la temporada passada. Duel a la pista i duel d’estrategs a la banqueta.

La igualtat entre dos mestres de la pissarra

Xavi Pascual i Talant Dusjhebaev, des de l’arribada del tècnic del FC Barcelona a la banqueta al febrer del 2009, han jugat 25 vegades. El BM Ciudad Real, el BM Atlètic de Madrid i el Kielce polonès han estat els equips en què Dushjebaev s’ha enfrontat a Pascual.

La igualtat presideix els enfrontaments entre ambdós equips. 12 triomfs per Pascual, 12 per Dushjebaev i un empat a 30, en el darrer partit disputat entre els dos entrenadors.

Els darrers partits

Des de l’arribada de Dushjebaev a Kielce, Pascual ha tret avantatge del seu compte particular d’enfrontaments.

El penúltim partit entre el Barça i el Kielce va ser a la semifinal de la VELUX EHF Final Four de la temporada passada, en què els blaugranes es van imposar per 33 a 28 i van accedir a la final, en què van aixecar la novena Champions de la secció.

El darrer partit jugat entre ‘Pasqui’ i Talant va ser a la primera volta de l’actual edició de la VELUX EHF Champions League. En aquell partit, el Barça Lassa va treure un valuós empat d’una de les pistes més complicades de l’handbol europeu.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut