Triomf contundent del filial (43-21)

A la dotzena jornada de la División Honor Plata, els joves de Rueda es van imposar amb claredat a BM Cisne

La Ciutat Esportiva Joan Gamper va acollir l’encontre entre el FC Barcelona Lassa B i el BM Cisne. Un partit en que els blaugranes van dominar amb claredat i van assolir un nou triomf per continuar en la lluita per les posicions capdavanteres de la competició.

Inici ferm

Des del primer minut l'equip blaugrana es va presentar a la pista molt seriós en defensa i contundent en atac i només en els primers compassos del partit l'equip visitant va aconseguir posar-se per davant en el marcador.

Tot i les temptatives de l'equip gallec d'anotar, la defensa del FC Barcelona B Lassa parava una i altra vegada els seus atacs i quan aconseguia trobar un forat, Xoán Ledo amb parades meritòries, iniciava el contraatac des dels pals a aturar els llançaments visitants.

Continuïtat al segon temps

La segona part va mantenir la tònica de la primera meitat i el filial blaugrana va seguir augmentant la seva renda de mica en mica basant el seu joc en una defensa sòlida i sortides al contraatac que va cristal·litzar en el 43-21 final.