El Barça Lassa tanca la jornada 10 a dos punts del lideratge de l’OK Lliga

El Barça Lassa tanca la jornada 10 a dos punts del lideratge de l’OK Lliga

L’empat del Club Patí Vic a casa contra el Noia deixa els de Ricard Muñoz a dos punts dels vigatans (26 i 24 punts) Els blaugranes reben aquest dimarts el Vendrell i jugaran a la pista del Vic el 19 de desembre en un duel directe

La jornada 10 de l’OK Lliga ha estat realment bona per al Barça Lassa d’hoquei patins. I és que a banda d’aconseguir la victoòria en el seu partit contra el SHUM Balder Técnica per 6-4, el fet que el Club Patí Vic empatés el seu partit contra el Noia Freixenet (2-2) va permetre els blaugranes a situar-se a dos punts de l’equip vigatà, que li portava quatre punts fins ara als blaugranes. Això sí, el Barça Lassa no és l’únic perseguidor, ja que el Hockey Club Liceo també suma 24 punts i també va vèncer el seu matx per 8-2 contra el Calafell.

Toca el Moritz Vendrell

Sense temps per assaborir el triomf, el Barça Lassa rebrà el Moritz Vendrell el pròxim dimarts 8 de desembre, a les 12.30 hores, i en directe per Barça TV i streaming. Serà l’11a jornada de l’OK Lliga i els blaugranes han de seguir sumant per no dependre de ningú en el campionat domèstic. El rival, dels més feixucs de la competició, ja sap què és superar els de Ricard Muñoz aquest curs, ja que van vèncer a la final de la Lliga Catalana per faltes directes i són un ós dur de rossegar. El Barça, però, també els ha guanyat aquest curs. Va ser a la semifinal de la Supercopa d’Espanya amb un ajustat 4-3.

El lideratge, a dos punts

I és que la classificació actualment la lidera el Club Patí Vic amb 26 punts en deu jornades seguit pel Liceo i el Barça, tots dos amb 24. L’equip gallec ocupa el segon lloc per diferència de gols i en les pròximes setmanes tots tres equips s’enfrontaran en duels que seran clau per a la classificació. El calendari de Lliga blaugrana, després de rebre el Moritz Vendrell, és realment complicat: visita a Vic abans de Nadal (19/12, 20.30h) i visita del Liceo a Barcelona després de Reis (9/1/2016). Tot això sense oblidar que hi haurà un Barça-Porto de Lliga Europea el dissabte 12 de desembre que és clau per la posició final del grup a la Champions.

[[BOTOVERMELL::LA CLASSIFICACIÓ++DE L'OK LLIGA::http://www.fcbarcelona.cat/hoquei/classificacio-ok-lliga::HOR::NF::TRACKING::::::]]

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut