Triomf del vòlei masculí i a la Copa del Príncep (1-3)

Els blaugranes s’imposen al Vigo i es classifiquen per a la disputa de la Copa del Príncep

Partit clau dels blaugrana que van guanyar per 1-3 a terres gallegues. En el seu 4rt desplaçament es van endur una gran victòria per 1-3 que els va fer entrar matemàticament a la Copa Príncep que es celebrarà a San Sadurniño al gener de 2016.

Igualtat a l’inici

En el primer set, els dos equips tantejaven, tot anava igualat fins que els locals es van aprofitar de les errades dels catalans per emportar-se el primer període per 25-21.

Segon set, els homes de Sergi Bosch van anar per feina i varen començar a desplegar el seu joc, destacat pels puntes Gàmiz i Galindo, que van fer que el parcial acabés de banda blaugrana per 17-25.

Resolen el partit

En el tercer set, seguint la dinàmica, en les dues primeres parts del període, el marcador anava igualat, fins que a partir del 16-15, amb un Galindo molt contundent des de segona línia, donava avantatge per 17-21, tot guanyant per 18-25.

Al darrer parcial, els blaugranes van marxar del marcador, amb la entrada de Jonathan Artero per la punta, sent decisiu amb el seu atac, i els diversos canvis efectuats, Ricard López al servei- defensa i el doble canvi Mikolaj Pniewski(cadet) i Manuel Tejada  (debutant a SM2) van fer que es resolgués el partit per la via ràpida per 17-25.

La setmana vinent, l’equip rep al líder, el  Ventura Palma, a les 17h al Parc Esportiu de Llobregat.