Marta, Leire i Ane: l’accent basc del Femení

Marta, Leire i Ane: l’accent basc del Femení

Marta Unzue, Leire Landa i Ane Bergara tornen als seus orígens aquest cap de setmana per enfrontar-se a la Reial Societat

El Reial Societat-Barça del proper cap de setmana tindrà una connotació especial per a tres jugadores blaugrana. Són Marta Unzue, Leire Landa i Ane Bergara, que tenen els seus orígens en terres basques. I és per això que no és gens estrany escoltar l’euskera ni el vestidor blaugrana ni en el terreny de joc. Curiosament, aquestes futbolistes van ocupar tres de les quatre posicions defensives del Femení durant el darrer partit contra el Santa Teresa (5-1).

El passat ‘txuri urdin’ de Leire i Ane

La capitana Marta Unzue (Berriozar, Navarra, 1988) va fitxar pel Barça el 2006, procedent de l’Osasuna. Leire (Irún, 1986), per la seva banda, va arribar a la temporada passada de l’Athletic Club. Abans, però, va vestir cinc anys la samarreta de la Reial Societat (2004-09).

Ane (Bera, Navarra, 1987) és l’única de les tres que s’incorporava al Barça directament des del club donostiarra. Ho va fer a l’últim estiu. Aquest serà, doncs, el primer duel de la defensa davant el seu exequip. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut