Wael Jallouz, un canoner de Hammamet

Wael Jallouz, un canoner de Hammamet

Hores abans del partit a Logronyo, el lateral blaugrana ens explica les seves sensacions i com arriba a una cita cabdal

Avui a les 20.30 h i en directe per Movistar+, el Barça Lassa sortirà a la pista del segon classificat de la Lliga Bauhaus Asobal, el NaturHouse La Rioja i ho farà amb un home com Wael Jallouz, que està mostrant la seva millor versió en els darrers partits.

Una llarga evolució

De la seva localitat natal, Hammamet (Tunísia) fins  a Barcelona, amb una aturada a Kiel, moltes coses han canviat pel jove Wael Jallouz. Ara viu la seva segona temporada a Barcelona on ha ampliat el seu contracte amb el Barça Lassa.

“Han estat molts canvis en poc temps a la meva vida. He sortit de casa, lluny de la família, amb canvis d’idioma…però ara estic molt content de la meva situació aquí a Barcelona.” Explicava Jallouz.

Un Jallouz, que en els darrers partits, ha estat un dels referents de l’atac blaugrana a la VELUX EHF Champions League i a la Lliga Bauhaus Asobal.

Concentració i marge de millora

El lateral blaugrana sap prou bé del tipus de partit que els hi espera a la pista de Naturhouse La Rioja: “A Logronyo és un dels partits més difícils a la Lliga Bahaus Asobal. Hem de sortir totalment concentrats, jugar com a equip i tenir un alt nivell defensiu.”

“Són dos punts molts importants i per aconseguir-los hem de donar el millor de nosaltres.” recordava Wael Jallouz.

El número 42 del Barça Lassa està en un gran moment de forma i molts dels gols blaugranes tenen la seva signatura. Però Jallouz ho té molt clar: “Està molt bé poder aportar més a l’equip. Tot i que encara haig de treballar més per ajudar a l’equip. És la meva feina i haig de millorar per donar més.”

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut