El Barça Lassa, la millor porteria de la LNFS

El Barça Lassa, la millor porteria de la LNFS

El Barça Lassa ha deixat tres vegades la porteria a zero i és el millor equip de la LNFS en aquest aspecte

El Barça Lassa va guanyar davant del Burela Pescados Rubén per 0-5 i els blaugranes van tornar a Barcelona amb una nova victòria, tres punts i com la segona millor defensa de la LNFS, amb només 33 gols encaixats després de 14 jornades de competició.

Però el més destacable del partit va ser que els blaugranes van tornar a deixar la porteria a zero. I això no és un fet aïllat aquesta temporada per part dels homes de Marc Carmona en Lliga. De fet, és la tercera vegada que els equips rivals es queden sense marcar a la porteria defensada per Paco Sedano i Cristian a la LNFS.

Al partit disputat el 30 d’octubre davant del Llevant els blaugranes van guanyar per 4-0. Va ser el primer cop aquesta temporada que els jugadors rivals no van poder fer cap gol. La segona vegada que va passar va ser a la pista de l’Aspil Vidal Ribera Navarra, quan els barcelonistes van sumar una nova victòria en guanyar per 0-2 en una pista complicada com és la navarresa. I en la 14a jornada de la Lliga els catalans van sumar el tercer partit sense rebre cap gol en contra.

Líders

Aquesta temporada el Barça Lassa és l’únic equip que ha deixat la seva porteria a zero tres vegades. Només quatre equips més ho han aconseguit fins ara: el Movistar Inter i el Magna Gurpea, en dues ocasions, i l’Elx CF V. Alberola i l’Aspil Vidal Ribera Navarra, un cop cadascun.

Pel que fa als equips que han estat incapaços de marcar cap gol en un partit, l'Antequera, el Llevant, el Jaén i el Burela no han pogut trobar la xarxa rival en dues ocasions, mentre que al Ribera li ha passat una vegada. Es dóna la casualitat que els navarresos són l’únic conjunt aquesta temporada que ha deixat un equip sense marcar (Jaén) i els ha passat el mateix a ells (Barça Lassa).

El Barça Lassa, millor que la temporada anterior

La temporada passada es va deixar la porteria a zero en 18 ocasions en tota la competició, tot i que hi va haver un empat a zero entre el Jaén i ElPozo, i justament fins a la jornada 14 també es portaven nou partits, igual que ara. El curs 2014/15 l’equip que més vegades va deixar la seva porteria sense rebre cap gol va ser l’Aspil-Vidal Ribera Navarra, amb quatre, seguit pel Movistar Inter, amb tres, i quatre equips que van aconseguir-ho en dues ocasions. Els blaugranes només van aconseguir-ho una vegada. No va ser fins a la jornada 26, quan el Barça va guanyar per 4-0 el Jaén Paraíso Interior al Palau Blaugrana.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut