El Zalgiris, rival de comiat de la primera fase al Palau

El Zalgiris, rival de comiat de la primera fase al Palau

El segon tècnic del conjunt lituà és un dels exjugadors més estimats al Palau: Saras Jasikevicius

El FC Barcelona Lassa juga aquest dijous (21.00 hores / Esport3 i Canal + Deportes) davant el Zalgiris Kaunas, el darrer partit de la primera fase de l’Eurolliga al Palau Blaugrana. Els lituans, ja classificat per al TOP16, son els quarts classificats del grup C amb un balanç de 4-4.

El Barça Lassa arriba al matx després de la darrera derrota a Atenes, un partit en què van arribar a perdre de 16 punts, però que va mostrar un poder de reacció important i que, fins i tot, van poder guanyar. El millor d’un esport com el bàsquet de primer nivell, però, és que ràpidament sempre tens una nova ocasió de recuperar-te d’una derrota. Així es va superar el matx del passat diumenge a Manresa, on els barcelonistes van fer un partit seriós davant d’un rival sempre complicat al seu pavelló.

En el plànol estrictament esportiu, Xavi Pascual manté el dubte de Shane Lawal, que arrossega problemes al genoll esquerre, malgrat que l’evolució del jugador és positiva en els darrers dies. La resta de jugadors estan en perfectes condicions per jugar aquest dijous per la nit al Palau Blaugrana. Per tant, com ja ve sent habitual aquesta temporada, dos jugadors hauran de veure el partit vestits de carrer des de la banqueta.

El rival

Al Zalgiris Kaunas hi ha una figura que sobresurt per damunt de tots els jugadors i, fins i tot, del primer entrenador. Parlem de Sarunas Jasikevicius, un geni com a jugador, admirat arreu d’Europa i especialment estimat a Barcelona –on hi va jugar quatre temporades-. L’ara segon entrenador del conjunt lituà torna a la que va ser casa seva i sobre la que sempre ha sentit un gran amor. De fet, Saras és soci del nostre Club.

Pel que fa al plànol esportiu, el Zalgiris compta amb les baixes de Seibutis i Lipkevicius. Qui si viatja és el seu base Kalnietis, un base més que notable, però que de vegades és un pèl irregular. També caldrà estar atents a les evolucions d’un jugador amb bona mà com és Broc Motum, un aler pivot que lluny de Kaunas té una mitjana superior als 13 punts per partit.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut