Segon lliurament de les insígnies de plata als socis amb 25 anys al Club

Segon lliurament de les insígnies de plata als socis amb 25 anys al Club

Aquest divendres s’ha celebrat la segona de les sessions en què es distingiran els 1.121 socis que enguany compleixen 25 anys d’antiguitat al FC Barcelona

El vicepresident primer Jordi Cardoner ha presidit aquest divendres a l’Auditori 1899 el segon lliurament de les insígnies de plata d’aquesta temporada, que distingeixen els socis que compleixen 25 anys d’antiguitat al Club. L’acte també ha comptat amb la presència del directiu Pau Vilanova i ha estat conduït per Manel Vich, la Veu de l’Estadi.

Igual que l’any passat, el FC Barcelona està repartint enguany aquestes distincions en dies diferents a causa del gran nombre de socis que arriben a aquesta fita. En aquesta segona sessió han estat presents 139 socis dels 1.121 que es van donar d’alta a l’Entitat durant l’any 1990.

Com acostuma a passar en aquest tipus d’actes, els socis que han rebut la insígnia aquest divendres han assistit majoritàriament acompanyats de les seves famílies, una circumstància que ha reforçat encara més l’emotivitat del moment.

Declaracions de Jordi Cardoner, vicepresident primer del FC Barcelona:              

“Aquest és un dia molt especial per vosaltres i per aquells que us acompanyen. Un moment inoblidable que compartiu amb la família i que mostra un cop més que el Barça és més que un club.”

“Vosaltres us vau fer socis amb Johan Cruyff d’entrenador, a qui des d’aquí li volem donar tots els nostres ànims per superar la seva malaltia. Era l’inici del Dream Team i d’una nova manera de jugar a futbol, que tants èxits ens ha donat. L’any 1990 es va guanyar la Copa del Rei al Reial Madrid i va ser l’inici d’una època triomfant per al Barça. Però el més important és que vosaltres us vau incorporar al Club i vau fer més gran la família barcelonista. Moltes gràcies i moltes felicitats per aquests 25 anys”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut