Melilla Baloncesto – FC Barcelona Lassa B: Cauen amb orgull a Melilla (80-74)

Els de Julbe han capgirat el marcador als dos últims minuts de partit (73-74) però no han pogut adjudicar-se el triomf La diferència de vuit punts del primer quart (24-16) i de nou al final del tercer (69-60), clau en el desenllaç del partit

El Barça Lassa B no ha pogut sumar un nou triomf a la LEB Or i aquest divendres ha caigut a la sempre difícil pista del Melilla Baloncesto per 80-74. Els blaugranes han anat de menys a més en el partit i han acabat pagant el desavantatge de vuit punts del primer període i de nou al final del tercer quart (69-60). El bon partit de Sulejmanovic (13 punts i 12 rebots), de Lubos Barton (10p i 16 r), Lakovic (16p) i Mbaye (21 valoració) no ha estat suficient per aconseguir un nou triomf aquest curs.

Millor inici local

Els blaugranes han començat el matx dominant en el marcador (9-12), però els locals han mogut molt bé la pilota, han trobat espais i, amb un parcial d’11-1, han capgirat el marcador fins al 21-13. Edwars i Marcos Suka-Umu han estat molt incisius fins al 24-16 amb el qual s’han tancat els primers deu minuts del filial blaugrana a Melilla.

Retallen diferències

Al segon quart, però, el Barça Lassa B ha acabat traient el cap anant de menys a més. Si bé és cert que els locals mantenien la distància (28-19), uns bons minuts de Jaka Lakovic han mantingut els de Julbe en un partit que semblava complicar-se amb el 34-21. La bona actuació coral i la millora defensiva ha estat un fet i, a poc a poc, els catalans han retallat diferències amb les cistelles de Sulejmanovic, Peno i Mazaira que han significat un parcial de 7-18 als últims minuts del segon quart fins al 41-39.

De més a menys

L'inici del segon acte ha estat un cos a cos durant molts minuts. El Barça B ha començat colpejant amb els punts de Lakovic i s’ha situat 45-49. Els locals han reaccionat amb els punts de Pablo Almazan, però Mbaye s’ha encarregat de mantenir el filial dins del matx (57-57, min 26). Però el Melilla ha tornat a agafar una bona ratxa fins al 69-60 del minut 30 de partit amb els punts de Zengotitabengoa i Eloy Almazán.

La remuntada, a tocar

A l’últim quart calia tirar d’èpica per poder remuntar. Els de Julbe ho han intentat amb canvis defensius, utilitzant la zona, rebotejant bé en defensa mitjançant Barton i Sulejmanovic i amb els punts de Lakovic i Mbaye (70-65, min 35). La direcció de Peno, juntament amb l’encert de Garcia, Mbaye i Barton, ha situat el 72-73 a falta de dos minuts. Finalment, el Melilla ha tornat al partit i un triple Zengotitabengoa ha capgirat el partit fins al 80-74 final.