Els capitans del Barça Lassa parlen del derbi

Els capitans del Barça Lassa parlen del derbi

Els tres capitans del Barça Lassa parlen de les seves sensacions i experiències prèvies al Barça – Granollers de dissabte

Víctor Tomás, Danjel Saric i Jesper Noddesbo són tres homes experimentats en els partits entre el FC Barcelona i el BM Granollers. Des de la visió personal de cadascun ens comenten com veuen el partit que avui a les 20.30 h es jugarà al Palau Blaugrana.

Derbis a dojo

Víctor Tomás ho viu d’una manera diferent de la resta dels capitans blaugrana: “Des de petit he viscut aquests partits i la rivalitat entre Barça i Granollers. He jugat molt derbis i sempre són partits diferents.”

“Són partits de màxima rivalitat i que sempre tinc moltes ganes de jugar. Són partits especial per a mi”, explicava el primer capità del Barça Lassa.

Gudme vs Kolding

Jesper Noddesbo, un dels capitans blaugrana, coneix un paral·lelisme al Barça-Granollers de quan jugava a la seva Dinamarca natal: “Em recorda els partits que jugava amb el Kolding davant el Gudme. Una rivalitat també de dues poblacions properes i amb molta història.”

“Quan vaig arribar a aquí vaig veure que era similar. Que malgrat les diferències que es puguin tenir entre equips, en un derbi aquestes s’equilibren i mai saps com pot anar el partit.”

Sense favorits

Un home experimentat i també capità del Barça d’handbol com és Danjel Saric creu que “en un derbi mai hi ha favorits, qualsevol pot guanyar.”

Saric afirma: “És una rivalitat de molts anys de dos llocs molt propers geogràficament i són partits que es viuen amb una altra intensitat. Són bonics de jugar.”

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut