Local

Descompte per als socis en el Saló de Videojocs YouWin de L'Hospitalet

El cap de setmana del 18 al 20 de desembre. L'entrada del divendres per 3,5 € i la del dissabte i diumenge per 5 € el dia. Cal portar el carnet de soci del FC Barcelona.

Els socis del FC Barcelona disposaran d’un descompte en el preu de l’entrada del YouWin, I Saló de Videojocs i Entreteniment Digital de Barcelona, que se celebra a La Farga de l’Hospitalet del 18 al 20 de desembre, organitzat per Ràdio Barcelona (Los 40 Principales i Cadena SER).

YouWin és una trobada d’entreteniment dirigida a tota la família, que engloba diferents zones temàtiques, perquè els usuaris tinguin la possibilitat de trobar jocs i activitats del seu interès. Per als més aficionats als videojocs, YouWin oferirà múltiples tornejos amb els jocs i sagues més mítiques, combinats amb els més nous i actuals, com Mario Kart, Cod Black OPS, Formula 1, FIFA 16, Ultra Street Fighter, als quals es podrà inscriure’s de forma gratuïta el mateix dia del torneig i sempre que quedin places lliures.

Descomptes per als socis del FC Barcelona:

Divendres 18 de desembre:

- Entrada general: 4,5 €

- Entrada socis FC Barcelona: 3,5 €

Dissabte 19 i diumenge 20 de desembre:

- Entrada general: 6,5 € el dia.

- Entrada socis FC Barcelona: 5 € el dia.

Compra d'entrades:

Al comprar l’entrada a la taquilla del Saló, s’haurà de presentar el carnet de soci del FC Barcelona.

En cas de prevenda de les entrades a www.youwin2015.com, els socis del FC Barcelona hauran d’introduir el codi YW2015FCB al fer la seva compra.

Més informació del Saló YouWin aquí

Més notícies aquí