Descompte per als socis en el Saló de Videojocs YouWin de L'Hospitalet

Descompte per als socis en el Saló de Videojocs YouWin de L'Hospitalet

El cap de setmana del 18 al 20 de desembre. L'entrada del divendres per 3,5 € i la del dissabte i diumenge per 5 € el dia. Cal portar el carnet de soci del FC Barcelona.

Els socis del FC Barcelona disposaran d’un descompte en el preu de l’entrada del YouWin, I Saló de Videojocs i Entreteniment Digital de Barcelona, que se celebra a La Farga de l’Hospitalet del 18 al 20 de desembre, organitzat per Ràdio Barcelona (Los 40 Principales i Cadena SER).

YouWin és una trobada d’entreteniment dirigida a tota la família, que engloba diferents zones temàtiques, perquè els usuaris tinguin la possibilitat de trobar jocs i activitats del seu interès. Per als més aficionats als videojocs, YouWin oferirà múltiples tornejos amb els jocs i sagues més mítiques, combinats amb els més nous i actuals, com Mario Kart, Cod Black OPS, Formula 1, FIFA 16, Ultra Street Fighter, als quals es podrà inscriure’s de forma gratuïta el mateix dia del torneig i sempre que quedin places lliures.

Descomptes per als socis del FC Barcelona:

Divendres 18 de desembre:

- Entrada general: 4,5 €

- Entrada socis FC Barcelona: 3,5 €

Dissabte 19 i diumenge 20 de desembre:

- Entrada general: 6,5 € el dia.

- Entrada socis FC Barcelona: 5 € el dia.

Compra d'entrades:

Al comprar l’entrada a la taquilla del Saló, s’haurà de presentar el carnet de soci del FC Barcelona.

En cas de prevenda de les entrades a www.youwin2015.com, els socis del FC Barcelona hauran d’introduir el codi YW2015FCB al fer la seva compra.

Més informació del Saló YouWin aquí

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut