El Barça Lassa es torna a entrenar una altra vegada tots junts

El Barça Lassa es torna a entrenar una altra vegada tots junts

Marc Carmona ha recuperat els tres internacionals blaugrana espanyols Estaven disputant la primera fase de classificació del Mundial de Colòmbia

Després d’entrenar durant una setmana sense els tres jugadors internacionals espanyols, Paco Sedano, Lin i Jesús Aicardo, Marc Carmona ja disposa de tota la plantilla  per preparar el partit de la 15a jornada de la LNFS davant de l’Elx CF V. Alberola del divendres 18 de desembre a les 21 h.

Els internacionals blaugrana han estat a Holanda disputant tres partits de la primera fase de classificació del Mundial de Colòmbia del proper any. El combinat espanyol va vèncer en els tres partits disputats contra Letònia, Bòsnia i Holanda i la participació culer ha estat important. El gadità Aicardo ha fet tres gols, mentre que Lin en va marcar un altre. Per la seva banda, Paco Sedano va participar en la segona part del partit contra Bòsnia i va sortir de titular contra Holanda.

Amb joves

Durant la setmana passada, els entrenaments del Barça Lassa no es van aturar i a falta dels tres internacionals i dels lesionats Lozano i Gabriel, els joves jugadors del Barça B, Esteban, Juan Emilio, Álvaro, Joan Miñano i Miquel Feixas van ajudar que els grans continuessin la seva rutina d’entrenaments amb la màxima naturalitat. A més, el Barça B entrenat per Andreu Plaza segueix la bona dinàmica de les darreres temporades i està classificat en segona posició de la Segona Divisió de la LNFS.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut