Victòria en el debut a la Lliga

L’Unes FC Barcelona va superar el Sureste Gran Canària (40-35) en el primer partit de la Lliga Nacional de Bàsquet Cadira de Rodes

El conjunt blaugrana va disputar dissabte el primer partit de la Lliga Nacional de Bàsquet Cadira de Rodes contra un gran equip, el Sureste Gran Canària. El debut va ser a casa, a Sant Feliu de Llobregat. El partit es preveia molt ajustat per la igualtat de les dues plantilles, i així va ser, ja que durant tot el duel els avantatges van ser curts. Els aficionats que van assistir al Pavelló Juan Carlos Navarro van poder gaudir d’un matx molt intens i emocionant fins al final.

Màxima emoció

Tanta va ser la igualtat que els dos primers períodes van acabar en taules (8-8 el primer i 13-13, el segon). Va ser en el tercer i quart període que l’Unes FC Barcelona va poder arrencar un lleuger avantatge en el marcador, i va acabar amb un ajustat 40-35 a l'electrònic. Cal destacar la bona defensa blaugrana durant tot el partit, la tranquil·litat amb la qual es van jugar els minuts decisius i el fet que tots els jugadors de l’Unes FC Barcelona van poder aportar punts a l'equip.