El FC Barcelona i l'Agrupació Barça Jugadors posen en marxa el programa 'FCB Legends'

El FC Barcelona i l'Agrupació Barça Jugadors posen en marxa el programa 'FCB Legends'

Aquesta iniciativa és un nou pas en el ferm compromís per reforçar la figura dels exjugadors del Club i una contribució a la globalització del Barça i dels seus valors

El FC Barcelona i l’Agrupació Barça Jugadors han posat en marxa el programa FCB Legends, amb l’objectiu de posar en valor la figura dels jugadors que han vestit la samarreta del Club. Aquest projecte és fruit de la col·laboració entre el Club i l’Agrupació, amb la voluntat de sumar sinergies per contribuir a la globalització de la marca Barça i els seus valors a través dels exjugadors. El programa FCB Legends forma part dels plans estratègics del FC Barcelona i de l’Agrupació i s’ha estat gestant en els últims mesos, fruit de les converses entre les dues juntes directives.

El programa FCB Legends preveu la comercialització de tot tipus d’esdeveniments amb participació d’exjugadors d’arreu del món, tant pel que fa a partits de futbol com a d’altres tipus d’actes de caràcter comercial. Al mateix temps, el FC Barcelona preveu la incorporació d’aquests exjugadors com a ambaixadors del Club en diferents accions socials, institucionals, de la Fundació o d’interès directe per a l’Entitat. L’acord preveu que el FC Barcelona sigui l’encarregat de comercialitzar aquests actius i gestioni, amb la col·laboració de l’Agrupació Barça Jugadors, tot el col·lectiu.

El programa FCB Legends també preveu oferir completar la formació d’aquests exjugadors per a la seva participació com a ponents i conferenciants en les activitats a desenvolupar.

Amb el programa FCB Legends, el FC Barcelona es dota de capacitat per poder promoure i organitzar partits de futbol i qualsevol tipus d’esdeveniment amb els exjugadors del Club.

Declaracions de Jordi Cardoner, vicepresident primer del FC Barcelona:

“Estic convençut que la posada en marxa del programa FCB Legends és un pas determinant en el nostre ferm compromís de seguir reforçant i impulsant l’Agrupació Barça Jugadors, l’ens que representa els jugadors que han defensat la samarreta del Club al llarg de la seva història, alhora que una nova contribució a la creixent globalització del Barça i dels seus valors, ara a través dels nostres exjugadors”.

Declaracions de Ramon Alfonseda, president de l’Agrupació Barça Jugadors:

“El programa FCB Legends és una magnífica oportunitat per a tots aquells jugadors que han suat la samarreta del Barça i que encara avui volen representar els valors del Club. I per l’Agrupació Barça Jugadors és una oportunitat de poder fer de nexe entre el Club i l’Agrupació i de recuperar tots aquells exjugadors que han contribuït a fer més gran el Club”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut