Local

Gerard López: “Esperem acabar l’any amb bones sensacions”

El tècnic del filial ha parlat del rival d’aquest dissabte, l’Eldense, abans de visitar el Nuevo Pepico Amat a les 17 hores L’Eldense ocupa la vuitena posició amb 23 punts, a 5 de la zona de play-off, i té Cañadas, amb sis gols, com a màxim golejador

El filial blaugrana visita aquest dissabte (17 hores / Esport 3) l’estadi Nuevo Pepico Amat de l’Eldense. Els també blaugranes no perden al seu camp des del 25 d’octubre contra L’Hospitalet (0-1). De fet, tan sols han perdut dos partits, l’altre a la tercera jornada contra el València Mestalla (0-2). El Barça B vol intentar ser el tercer equip a fer-ho.

Competir bé per poder puntuar

El tècnic del filial, Gerard López, ha atès Barça TV i www.fcbarcelona.cat com a prèvia del partit d’aquest dissabte, en què ha dit: “És l’últim partit de l’any, esperem acabar amb bones sensacions”. “Portem quatre de sis punts possibles, i tant de bo puguem acabar així l’any, estem creant moltes ocasions de gol malgrat no aconseguir materialitzar-les”, afegia el de Granollers. Sobre el rival: “Tenen 26 punts i estan en una zona tranquil·la, tot i que si els guanyem els podem posar en problemes. Fan un futbol atractiu, competitiu, i són una de les sorpreses de la temporada ja que l’any passat van patir per salvar-se”. El míster del Barça B avisa sobre el potencial de l’Eldense: “Han tret punts als darrers minuts a base d’intentar-ho, al seu camp l’afició pressiona. Haurem de competir bé per poder puntuar, que és l’objectiu”. Finalment, Gerard desitjava un 2016 millor per al filial: “L’any vinent, sens dubte, serà millor. Després d’un any i un període difícil per al Club per la situació, ara s’obre un termini de mercat que hem d’aprofitar”.

Més notícies aquí