El Barça Lassa d’handbol, retorna a Lleó

El Barça Lassa d’handbol, retorna a Lleó

L’handbol blaugrana viurà la sisena Copa Asobal de la seva història a la capital lleonesa

Dissabte i diumenge tindrà lloc la XXVI edició de la Copa Asobal a Lleó. La ciutat seu dels partits de l’històric Ademar acollirà, per sisena vegada, la competició que tanca l’any 2015 i repassarem com han estat les anteriors visites blaugrana.

Bon record

La darrera visita a Lleó, en Copa Asobal, va ser la temporada passada. Els blaugranes van superar el Naturhouse La Rioja a semifinals per 35 a 25, i a la final el Barça d’handbol va guanyar el Fraikin Granollers per 37 a 26. Tomás aixecava la desena Copa Asobal de la seva història, la quarta de manera consecutiva.

A la temporada 2011/12 els blaugranes també es van emportar el títol a Lleó. En aquella ocasió una disputada final contra l’Ademar de Lleó es va resoldre amb un 27-28 favorable als homes de Xavi Pascual.

Més precedents

Al desembre del 2006 el Barça va caure a semifinals de la XVII Copa Asobal, amb un gol al darrer instant d’Alberto Entrerríos, davant el BM Ciudad Real, en un partit jugat al Palacio de Deportes de Lleó.

El pavelló lleonès també va acollir la Copa Asobal 2001/02. En aquella temporada el Barça va imposar-se per 36 a 35 al BM Ciudad Real a semis i a la final va deixar enrere el Portland amb un 21 a 24 al marcador.

La primera Copa Asobal jugada a Lleó va ser a la temporada 1997/98 i els blaugranes es van veure superats a semifinal per Caja Cantàbria per 27 a 33.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut