El 2015 acabarà amb el primer equip i el Barça B liderant les competicions

El 2015 acabarà amb el primer equip i el Barça B liderant les competicions

Els homes de Ricard Muñoz van recuperar el lideratge a Vic i els de Jordi Camps també van vèncer a Madrid El primer equip té 30 punts, un més que el segon classificat, i el filial lidera la Primera Nacional juntament amb l’Alcobendas

És un fet inèdit, que no és gens habitual. Que el primer equip i el filial liderin les seves competicions és a l’abast de pocs equips al món i un d’ells és el FC Barcelona Lassa, que actualment és el primer classificat a l’OK Lliga després del seu triomf a la pista Club Patí Vic.

La victòria per 0-3 a la pista del que fins aleshores era el líder de la competició, combinada amb la derrota del Liceo, ha permès als de Muñoz tornar a manar a la Lliga amb 30 punts, un més que el Vic i tres més que el Liceo, que serà el pròxim rival dels blaugranes el pròxim 9 de gener al Palau Blaugrana.

Joves talents

El filial, per la seva banda, fa diverses jornades que és el líder de la Primera Nacional. No és l’objectiu principal del Barça B, que vol formar jugadors, però la bona feina de Jordi Camps i els seus homes està donant resultat. És el primer classificat amb 24 punts, els mateixos que l’Alcobendas, i aquest cap de setmana també va vèncer per 3-6 a la pista del Santa Maria del Pilar.

Sergi Llorca, amb 17 gols en 9 partits, és el màxim golejador de l’equip, que és el conjunt que més gols ha marcat a la segona categoria de l’hoquei estatal. El joc dels blaugranes, que sempre busquen el gol, també compta amb els gols de Marc Palazon (12), Oriol Garcia (10) o Nil Roca (10).

Així doncs, el Barça Lassa i el Barça Lassa B tancaran els 2015 liderant les seves competicions, un fet inèdit i molt valuós per a la secció d’hoquei patins.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut