Local

Xifres màgiques per al Barça Lassa

102 gols en 19 partits suposen el millor registre golejador de la LNFS

Després de la victòria del Barça Lassa davant de l’Elx CF V. Alberola al Palau on els blaugranes van vèncer per 7-3, els jugadors culers van acabar la primera volta de la Lliga en segona posició, classificats com a caps de sèrie per la Copa d’Espanya i ficats a les semifinals de la Copa del Rei.

Un dels fets importants dels barcelonistes és que van arribar a la xifra màgica dels 100 gols amb el que es porta de temporada. Entre els 15 partits de Lliga i els quatre de la Copa del Rei, els homes dirigits per Marc Carmona han sumat 102 gols. De fet, el segon gol de Bateria davant dels alacantins va suposar la centena de dianes marcades durant el present curs. Això suposa una mitjana de 5.36 gols per partit i són amb aquestes dades, el millor equip golejador de la LNFS. El seu immediat perseguidor és el Movistar Inter qui ha marcat 91 gols entre els 15 partits de Lliga i tres de Copa del Rei, després de caure als quarts de final a casa davant del Palma Futsal.

Segona millor primer volta dels blaugranes

A banda dels excel·lents registres golejadors dels blaugranes cal destacar els punts sumats a la finalització de la primera volta. Els de Carmona han totalitzat un total de 38 punts i només han cedit dos empats i una derrota en els 15 partits disputats aquesta temporada 2015-16. La temporada passada, els barcelonistes n’havien sumat 37, mentre que un any abans tot i que no havien perdut cap partit, en totalitzaven 32.

La millor primer volta de l’equip blaugrana va ser la temporada 2011-12 quan els blaugranes van sumar 39 punts amb 12 victòries, tres empats i cap derrota en els 15 partits que es van disputar. Aquella temporada, els blaugranes van sumar la Lliga, la Copa d’Espanya, la Copa del Rei i la primera UEFA Futsal Cup de la seva història.

 

Més notícies aquí