FC Barcelona – SilverStrom El Salvador: El Barça arrenca un empat a casa (15-15)

Els blaugranes sumen dos punts davant del segon classificat

El FC Barcelona va rebre el segon classificat de la Lliga en un duel que, a priori, semblava força desigual i molt favorable per als visitants.

Als blaugranes els va costar entrar dins del partit i els de Valladolid tenien la possessió de la pilota. Així doncs, els visitants es van avançar en el marcador amb una jugada d’Alberto Díaz, però el xut a pals posterior no va ser bo. A partir d’aquell moment els de Ricardo Martinena van canviar el xip i al minut 22 van empatar el partit. Sis minuts més tard Noel Marx va anotar el cop de càstig que va posar el 8-5 al marcador. De totes maneres, abans de marxar als vestidors el SilverStrom El Salvador va tenir temps d’aconseguir el seu segon assaig i el consegüent xut a pals per deixar el resultat en 8-12 a la mitja part.

Lluita fins al final

A la represa els blaugranes van sortir freds i van permetre que els rivals tornessin a marcar mitjançant un cop de càstig que deixava el parcial en 8-15. Per sota en el marcador una altra vegada, els culers van reaccionar i van començar a jugar millor. Però no va ser fins al final del partit, gràcies a l’assaig de Noel Marx i al posterior xut a pals, que el FC Barcelona va empatar.