Tomic arriba als 2.500 punts a la Lliga Endesa

Tomic arriba als 2.500 punts a la Lliga Endesa

El pivot croat està jugant la seva temporada més regular des que és al FC Barcelona

Ante Tomic viu la seva millor temporada, números en mà, des que és jugador del FC Barcelona. El pivot croat porta ja quatre exercicis defensant la samarreta blaugrana i és en aquesta, en la 2015/16, en la que, de moment, porta uns registres més regulars a la Lliga Endesa. Tomic és l’únic jugador que supera els 20 punts de valoració de mitjana, en concret 22,7, sense ser MVP de cap mes...

El més valorat de la Lliga Endesa

El pivot del FC Barcelona Lassa segueix sent, una setmana més, el jugador més valorat de la Lliga i l’únic que ha estat capaç de superar els 20 punts de valoració de mitjana per partit. A més, cal destacar la seva gran regularitat, ja que en tots els partits ha anotat almenys 10 punts i un mínim de 16 de valoració. Aquest diumenge, en el derbi català, Tomic va anotar 17 punts i va obtenir un 23 de valoració.

A més, Tomic és el jugador que més cistelles de 2 punts anota per partit (6,2) i el que millor percentatge té a la Lliga Endesa (78,48%).

2.500 punts a la Lliga Endesa

Ante Tomic
va arribar a la Lliga Endesa ara fa set temporades, al gener del 2010. Ho va fer de la mà del màxim rival per excel·lència del conjunt barcelonista, el Reial Madrid, procedent del KK Zagreb. Ettore Messina va ser l’entrenador que va apostar per aquest espigat croat que apuntava maneres al seu país. A la capital de l’Estat, però, Tomic no va brillar com ho està fent al FC Barcelona, potser també perquè era molt més jove.

Al Palau, però, és on el croat ha anat donant passes de gegant a la seva carrera esportiva i, números en mà, ha donat un salt qualitatiu important. En el derbi català contra el Joventut, Ante Tomic va arribar a la notable xifra de 2.500 punts a la Lliga Endesa amb els 17 punts anotats contra el conjunt verd-i-negre.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut