Oberts els formularis per optar als premis exclusius dels socis Jugador 12 i Jugador 6

Oberts els formularis per optar als premis exclusius dels socis Jugador 12 i Jugador 6

Aprofita l’oportunitat que et dóna formar part del col·lectiu Jugador 12 o Jugador 6 per poder viatjar amb el primer equip de futbol o assistir a la Copa del Rei ACB de bàsquet.

El FC Barcelona obre els formularis d’inscripció per als socis abonats Jugador 12 o Jugador 6, que vulguin optar a un dels premis exclusius que el Club posa a disposició dels membres d’aquest col·lectiu de socis.

Amb els carnets Jugador 12 i Jugador 6, el FC Barcelona reconeix l’aportació de tots aquells socis abonats al Camp Nou o al Palau Blaugrana que demostren el seu suport als primers equips de futbol i de bàsquet respectivament, amb la seva assistència als partits disputats al llarg de la temporada, o que alliberen el seu carnet a través del Seient Lliure.

Els socis abonats que així ho van fer la temporada passada, disposen ara del carnet Jugador 12 o Jugador 6, i un dels avantatges que ofereixen aquests carnets és el de poder optar a diferents premis com poden ser desplaçar-se amb el primer equip de futbol o assistir a la Copa del Rei de bàsquet.

Jugador 12: Desplaçaments amb el primer equip de futbol

El formulari d’inscripció, que és obert a tots els socis Jugador 12, dóna opció a participar en el sorteig que escollirà un soci per a cada partit. El premi inclou el desplaçament amb el primer equip i l’entrada al partit per a dues persones, soci més acompanyant. Els partits que entren en el sorteig són els següents:

Arsenal-FC Barcelona (Lliga de Campions) - 23/02/2016
Rayo Vallecano-FC Barcelona (Lliga) - 02/03/2016 (Pendent confirmació)
Eibar-FC Barcelona (Lliga) - 06/03/2016 (Pendent confirmació)
Deportivo de la Corunya-FC Barcelona (Lliga) - 20/04/2016 (Pendent confirmació)

Les inscripcions s’efectuaran exclusivament en línia a través d’aquesta web del FC Barcelona –accés directe a l’enllaç adjunt- i cada soci amb el carnet de Jugador 12 només podrà efectuar una inscripció. El període d’inscripcions finalitzarà el proper 30 de gener.

Aprofita l’oportunitat que et dóna formar part del col·lectiu Jugador 12. Omple el formulari i entra a formar part del sorteig que et pot permetre el privilegi de viatjar amb el primer equip i assistir a un dels partits que jugui el FC Barcelona fora del Camp Nou.

[[BOTOVERMELL::Formulari Jugador 12 ++Desplaçaments de futbol::http://taquilla.fcbarcelona.cat/cat_v2/formjugador12.php::HOR::::NO-TRACKING::::::]]


Jugador 6: Viatge a la Copa del Rei ACB de bàsquet

El FC Barcelona obre el formulari d’inscripció exclusiu per als socis abonats Jugador 6 del Palau Blaugrana, que vulguin optar a un dels tres desplaçaments dobles que seran sortejats per a la Copa del Rei ACB de bàsquet, que es disputarà del 18 al 21 de febrer a La Corunya.

Les inscripcions per participar en aquest sorteig s’efectuaran exclusivament on-line a través d’aquesta web del FC Barcelona –accés directe al formulari a l’enllaç adjunt a sota- i cada soci amb el carnet de Jugador 6 només podrà efectuar una sol·licitud. El període d’inscripcions finalitzarà el proper 30 de gener.

Cadascun dels tres socis que surtin escollits gaudiran d’un premi que inclou viatge des de Barcelona, entrada i allotjament per a dues persones a aquesta Copa del Rei ACB de bàsquet. 

Aprofita l’oportunitat que et dóna formar part del col·lectiu Jugador 6. Omple el formulari i entra a formar part del sorteig que et pot permetre el privilegi d’assistir en directe als partits de la Copa del Rei ACB de la Corunya. 

[[BOTOVERMELL::Formulari Jugador 6++Copa del Rei de bàsquet::http://taquilla.fcbarcelona.cat/cat_v2/formjugador6.php::HOR::::NO-TRACKING::::::]]

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut