Ensopegada abans de la Copa Federació

El Barça CBS va perdre contra el Platges de Mataró (54-61) i cedeix el liderat de Copa Catalunya al GEiEG gironí

Era el tretzè partit d’aquesta primera fase de la competició, un duel sempre exigent davant el Platges de Mataró, un rival que mai dóna el partit per perdut i que ho va demostrar un cop més a la pista del Barça CBS. El matx va començar amb el mateix guió que en els darrers partits, amb un inici favorable les blaugranes, aconseguint avantatges a l’entorn dels 10 punts i amb la sensació que el domini en el joc es veuria reflectit en un marcador cada vegada més ampli a mesura que passessin els minuts.

El segon període, tot i mantenir la dinàmica dels deu primers minuts, va ser més igualat. El Platges de Mataró va impedir que el partit es trenqués, gràcies, en bona part, a una defensa zonal que feia que el duel caigués en un ritme lent i amb possessions més llargues. Amb tot, s’arribaria al descans amb un avantatge de sis punts per a les locals. Va ser a la represa quan el Platges de Mataró aconseguiria portar el partit al terreny que més li interessava, castigant els errors defensius. El darrer quart va ser el pitjor per al Barça CBS, on les errades constants en defensa i la falta de claredat en les idees, permetia a les visitants igualar i capgirar el marcador. Les errades en les possessions finals i una pèrdua a falta d’un minut per acabar el partit van dictar sentència.