FC Barcelona Lassa B – Palma Air Europa: S’escapa a l’últim minut (70-73)

FC Barcelona Lassa B – Palma Air Europa: S’escapa a l’últim minut (70-73)

Els de Julbe cauen a la Ciutat Esportiva en l’últim partit del 2015 però deixen una bona imatge lluitant fins al final El Palma, als llocs capdavanters de la LEB Or, s’ha imposat amb un parcial de 0-7 als últims segons

El Barça Lassa B ha tancat el 2015 amb una derrota a la Ciutat Esportiva contra el Palma Air Europa per 70-73. Els homes d’Alfred Julbe no han pogut superar un rival molt sencer des dels primers minuts i que ha tingut en el veterà Richi Guillén el seu millor jugador. Els blaugranes, que a l’últim quart han empatat el partit en dues ocasions (58-58 i 60-60) i s’han situat per davant amb dos tirs lliures de Marc Garcia –MVP de la jornada amb 33 de valoració– (67-66), han vist com un triple d’Úriz i una esmaixada de Lucas sentenciaven el partit fins al 70-73 final.

Màxima igualtat

El duel ha començat movent-se en una igualtat que preveia un matx competit, molt atractiu. I així ha estat. El Barça B ha començat manant amb el 10-6, però a poc a poc el Bahía San Agustín ha controlat el partit amb el 15-17 del primer període i el 35-39 del descans. Richi Guillén, amb 16 punts, era el millor dels visitants, i Marc Garcia, amb 16 punts, també s’apuntava a la festa.

A la segona part el matx ha continuat igualat, i el tercer període ha acabat amb 50-54 però amb un Barça B molt més intens després del gran inici dels mallorquins, que han arribat a manar per 37-44. Tot i així, els catalans seguien dins del partit gràcies a l’anotació de Garcia i Barton.

A cara o creu

Els últims minuts han estat vibrants, però al filial li ha falta consistència. Ha encadenat accions bones en moments clau, amb dos triples de Lakovic per empatar (58-58), però després no ha sabut rematar i posar-se per davant quan el partit ho requeria. Els visitants, comandats per Úriz i l’experiència de Feliu, han manat fins al 67-66, que ha arribat amb dos tirs lliures de Marc Garcia. Però a l’últim minut els visitants han fet un parcial de 0-7 que ha posat punt final a l’últim matx del 2015, que ha acabat amb derrota per 70-73.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut