Assaig de cap d’any i Patge Culer, dues activitats al Camp Nou dirigides als més petits

Assaig de cap d’any i Patge Culer, dues activitats al Camp Nou dirigides als més petits

Les propostes de Temps de Màgia també segueixen el 31 de desembre i del 2 al 5 de gener

Emmarcades dins el programa d’activitats que tenen lloc a les instal·lacions del Camp Nou durant aquestes festes nadalenques, dues accions dirigides als més petits serviran per acomiadar l’any 2015 i començar l’any nou amb la màxima il·lusió.

Assaig de cap d’any

El dijous 31 de desembre, a les 12.00 h, se celebrarà al bulevard un assaig de cap d’any amb una activitat conduïda per l’animador Pep Callau. Un marcador efectuarà el compte enrere i es farà una simulació de les dotze campanades adaptada als nens, que rebran unes llaminadures que representaran el tradicional raïm.

Patge Culer

D’altra banda, els dies 2, 3 i 4 de gener, els nens i nenes que vulguin fer arribar la seva carta als Reis d’Orient, podran lliurar-la a un dels patges de Ses Majestats, que estarà aquests dies al Camp Nou. El Patge Culer estarà a disposició dels nens i nenes durant aquests tres dies amb l’horari següent: dissabte 2 (de 16 h a 20 h), diumenge 3 (d’11 h a 14 h) i dilluns 4 (de 16 h a 20 h).

Temps de Màgia al Camp Nou

Al marge d’aquestes dues accions, el Nadal continua portant temps de màgia i d’il·lusió al Camp Nou, on continuaran, del dia 2 fins al 5 de gener, totes les activitats gratuïtes que s’estan celebrant durant aquestes festes.

Els nens i els seus acompanyants poden fer-se la foto amb el triplet, pintar-se la cara amb motius nadalencs, escoltar històries màgiques i fantàstiques d’un contacontes, xutar un penal al Pare Noel o als Reis Mags, aprendre a fer trucs de màgia, a fer les seves pròpies decoracions de Nadal del Barça o seguir el ritme amb les màquines de ballar.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut