Els rivals dels futuribles internacionals blaugrana a l’Eurocopa 2016

Els rivals dels futuribles internacionals blaugrana a l’Eurocopa 2016

La Croàcia de Rakitic, la Turquia d’Arda Turan i la selecció espanyola coincidiran al grup D del principal torneig per seleccions del vell continent

El sorteig celebrat aquest dissabte al Palau de Congressos de París ha dibuixat els sis grups que conformaran la fase de grups de l’Eurocopa de França 2016. Al grup D coincidiran la Croàcia d’Ivan Rakitic i la Turquia d’Arda Turan juntament amb una selecció espanyola en què Piqué, Alba, Bartra, Sergio Busquets i Andrés Iniesta són homes habituals. La República Txeca completarà aquest Grup D. L’Alemanya de Ter Stegen jugarà al grup C juntament amb Ucraïna, Polònia i Irlanda. La Bèlgica de Vermaelen s’enfrontarà al grup E amb Itàlia, Irlanda del Nord i Suècia.

El torneig que se celebrarà entre el 10 de juny i el 10 de juliol de 2016 a França serà la tercera Eurocopa que es disputarà en terreny francès després de la que s’hi va jugar el 1960, guanyada per la Unió Soviètica, i el 1984, guanyada per França en imposar-se 2-0 a la selecció espanyola a la final disputada al Parc dels Prínceps.

En aquesta edició s’ha ampliat el nombre de seleccions fins als 24 equips, i la resta de grups, en què no hi haurà presència blaugrana, els formen els conjunts següents:

Grup A:

França

Romania

Albània

Suïssa

 

Grup B:

Anglaterra

Rússia

Gal·les

Eslovàquia

 

Grup F:

Portugal

Islàndia

Àustria

Hongria

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut