Local

Neymar Jr, Dani Alves i Rafinha, nominats al premi Samba Gold 2015

Els tres jugadors del primer equip estan a la llista definitiva dels 30 millors jugadors brasilers que juguen a Europa Els jurats seran onze periodistes, personatges VIP convidats i els usuaris que votin a través del web Sambafoot

Neymar Jr, Dani Alves i Rafinha són els tres jugadors brasilers de la primera plantilla del FC Barcelona que opten a guanyar el premi Samba Gold 2015. Una distinció que atorga la categoria de millor jugador brasiler de la temporada que juga a Europa. El premi, vigent des del 2008, està organitzat per la revista Sambafoot i, per a l’edició d’enguany, han canviat els procediments de registre dels vots. Així doncs, aquest any, el recompte de vots es farà per tres vies diferents: onze periodistes brasilers, personatges il·lustres, com ara Cafú i Taffarel, i els usuaris que votin a través de l’enllaç www.sambafoot.com/en/samba-gold. El guanyador definitiu se sabrà el proper mes de febrer.

La temporada passada el guanyador d’aquest premi va ser Neymar Jr, que, amb el 29’2% dels vots, es va imposar als seus compatriotes Miranda i Felipe Melo. Dani Alves també va ocupar el podi quan l’any 2011 va quedar en segona posició, per darrere del central del PSG, Thiago Silva.

Més notícies aquí