La llista dels 18 convocats contra el Betis

La llista dels 18 convocats contra el Betis

Luis Enrique ha fet pública la convocatòria dels jugadors que disputaran el partit contra els andalusos al Camp Nou aquest dimecres (20.30 hores)

Després de la conquesta del Mundial del Clubs al Japó i de les vacances nadalanques el FC Barcelona torna a jugar al Camp Nou. Aquest cop, però, en competició de Lliga. Luis Enrique Martínez ha fet pública la llista dels 18 convocats per al partit d’aquest dimecres contra el Betis (20.30 hores). Un duel que suposarà l’últim de l’any 2015 en la qual els blaugranes volen seguir mantenint el lideratge de la Primera Divisió. Cal recordar, que els instant previs al matx els jugadors oferiran els cinc títols conquerits a l’afició del Camp Nou. Per aquest partit el tècnic asturià ha deixat fora de la convocatòria per decisió tècnica a Sandro i Masip, mentre que no podrà comptar amb els lesionats Douglas i Rafinha.

Així doncs, la llista de convocats és la següent: Ter Stegen, Bravo, Piqué, I.Rakitic, Sergio, Dani Alves, A.Iniesta, Suárez, Messi, Neymar Jr, Mascherano, Bartra, Munir, Jordi Alba, S.Roberto, Adriano, Vermaelen i Mathieu.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut