Carles Folguera recull un altre premi per al Barça a l’Equador

Carles Folguera recull un altre premi per al Barça a l’Equador

El director de la Masia va ser l’encarregat de recollir aquest dijous en nom del FC Barcelona el premi honorífic 'Bichitos del Fútbol' de Claro per la feina feta al futbol formatiu blaugrana al llarg dels anys i pels valors que transmet el Club

L’ADN Barça i els valors que transmet la filosofia de joc blaugrana han tingut un nou reconeixement en forma de premi. Carles Folguera, director de la Masia, va recollir aquest dijous en nom del FC Barcelona el premi honorífic Bichito del Futbol de Claro, en reconeixement a la feina feta al futbol formatiu blaugrana i pels valors que transmet el Club, durant la gala que es va celebrar al centre de convencions de Guayaquil (Equador). Folguera també va ser l’encarregat d’entregar el premi al millor jugador equatorià juvenil de l’any 2015 a Anderson Naula, davanter del club Liga de Loja, de la Serie A de l’Equador.

La jornada de Carles Folguera a Guayaquil va ser molt intensa, ja que al matí va participar en un cicle de conferències conjuntament amb els prestigiosos periodistes sud-americans Fernando Palomo (ESPN) i Jorge Barraza (El Tiempo) i on també es trobava Gustavo Quinteros, seleccionador de l’Equador, que en aquest moments lidera el grup sud-americà de classificació per al Mundial de Futbol de Rússia 2018.

Cuidar per créixer junts i guanyar

Folguera, utilitzant la cançó ‘Viatge a Ítaca’ de Lluís Llach, ha explicat que “el destí és el somni, però que el camí es la clau”. És per aquest motiu que el Barça va escollir, davant la possibilitat de decantar-se per diferents models de club, el camí de “cuidar per créixer junts i guanyar”. Un recorregut en què la Masia és la peça clau, ja que “ajudem l’esportista que sigui conscient de com n’és de complicat arribar a ser esportista d’elit i la importància que té l’educació, l’anomenat Pla B, en el futur”.

Folguera ha explicat que des de la Masia s’acompanya aquests esportistes en el seu camí, ple de pressió per l’enorme competència que existeix, i que se’ls ajuda a superar les adversitats: “Els preparem per a l’èxit, però també per al fracàs”. I tot formant-los esportivament amb l’ADN Barça i amb un valors en què prima l’esforç, el treball en equip, el respecte, la humilitat i l’ambició.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut