Sol·licitud i venda d’entrades per a l’eliminatòria europea contra l'Atlético de Madrid

Sol·licitud i venda d’entrades per a l’eliminatòria europea contra l'Atlético de Madrid

Aquest divendres comença la venda per al partit del Camp Nou, amb 24 hores d’exclusivitat per als socis sense abonament. Dilluns s’inicia per als socis el període de sol·licitud d'entrades per assistir al partit de Madrid

Després del sorteig dels quarts de final de la Lliga de Campions que ha aparellat el FC Barcelona i l’Atlético de Madrid, avui mateix s’obre la venda d’entrades per assistir al partit d’anada que es disputarà al Camp Nou el 5 d’abril, mentre que el proper dilluns 21 de març s’obrirà el període de sol·licitud d’entrades del partit de tornada que es jugarà a Madrid el 13 d’abril.

Entrades per al partit del Camp Nou

Avui divendres 18 de març, s’obre la venda d’entrades per al partit que jugaran al Camp Nou el proper dimarts 5 d'abril a les 20.45 hores. Els socis del FC Barcelona no abonats al Camp Nou tindran 24 hores de prioritat exclusiva en la compra d’entrades (un màxim de 6 per persona), que estaran disponibles a partir d’avui divendres a les a les 16 hores, fins demà dissabte a la mateixa hora.

Després d’aquest període de venda exclusiva, aquest dissabte 19 de març, a les 16 hores, s’obrirà la venda d’entrades tant per a la resta de socis del Barça com per al públic en general.

Les entrades es podran comprar a través de la web del Club, www.fcbarcelona.cat, o a les taquilles del Boulevard del Camp Nou, davant el Museu i la Botiga, de 9.45 a 18.30 hores.

El dia del partit es podran adquirir a les taquilles situades al Boulevard, Accés 15 i Accés 4.

Sol·licitud d’entrades per al partit de tornada a Madrid

Des del dilluns 21 de març, a partir de les 10 hores, i fins al dimarts 22, a les 19 hores, estarà obert, a través del lloc web del Club (www.FCBarcelona.cat), el procés de sol·licitud d’entrades per al partit de tornada dels quarts de final de la Lliga de Campions, que enfrontarà el FC Barcelona contra l’Atlético, a l’estadi Vicente Calderón de Madrid. (dimecres 13 d'abril, a les 20.45 hores).

El procés és exclusiu per als socis del Club, i caldrà fer-ho a través d’un formulari disponible a la secció 'Socis' del lloc web. Cada soci pot fer una única petició d’una entrada, però en un mateix formulari hi ha la possibilitat d’inscriure fins a quatre peticions de socis, en el cas que vulguin viatjar junts.

Per a aquest partit el FC Barcelona disposarà d’un total de 2.642 entrades, que tindran un preu únic de 85 euros. Com és habitual, el 85% d’aquestes entrades es repartiran entre els socis (1.796) i les penyes (450). La resta d’entrades es destinaran a compromisos esportius i institucionals del Club i als patrocinadors.

[[BOTOVERMELL::Formulari de++Sol·licitud::http://taquilla.fcbarcelona.cat/cat_v2/formquarts2016.php::HOR::::NO-TRACKING::::::]]

Possible sorteig

Totes les sol·licituds es tractaran un cop hagi finalitzat el termini establert. En cas que hi hagi més peticions que entrades disponibles, el dimecres 23 de març se sortejaran davant de notari entre els socis inscrits, i el Club es posarà en contacte amb els socis guanyadors per fer el cobrament de les localitats i comunicar les instruccions per a la recollida.

Recordem que els socis alevins (menors de 6 anys) no podran demanar entrades per assistir a un partit fora de l’Estadi. A més, amb una única targeta de crèdit només es podran sol·licitar, com a màxim, vuit entrades. Cal tenir present que la recollida de les entrades haurà de ser presencial per al soci que hagi de gaudir-la. En el cas de no poder-la recollir, s'haurà de comunicar el nom de la persona, juntament amb el seu DNI, que, amb l’autorització corresponent, recollirà l'entrada en el seu lloc. Aquesta persona només podrà retirar fins a vuit entrades d’altres persones.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut