Local

Viu el Camp Nou Experience amb la família per Setmana Santa

Aprofitant les vacances, el Club activa una promoció perquè puguis gaudir d’una visita pel Museu del FC Barcelona i d’un Tour per l’Estadi

La Setmana Santa és un bon moment per descobrir amb la família els tresors del Museu del FC Barcelona. A partir d’aquest dijous 24 de març i, fins el dilluns 28 del mateix mes, el Club activarà una promoció amb descomptes de fins al 27% per a les famílies que vulguin gaudir d’una jornada d’allò més blaugrana, que inclou una visita per al Museu del Barça i un Tour per l’Estadi blaugrana.

La promoció d’aquest pack familiar té un preu únic de 60 euros i inclou 2 entrades d’adult i 2 infantils (nens i nenes de 6 a 13 anys). Recorda que si vols gaudir d’aquesta oferta, hauràs de comprar les entrades exclusivament a les taquilles del Camp Nou i facilitar el codi “FCB FAMILIA”. Una oportunitat única per gaudir amb la teva família de les 5 copes d’Europa i les 5 Pilotes d’Or de Leo Messi per només 15€ per persona.

[[BOTOVERMELL::MÉS INFO CAMP NOU EXPERIENCE++::http://www.fcbarcelona.cat/camp-nou::HOR::NF::NO-TRACKING::::::]]

A més de la visita al Camp Nou Experience, podràs aprofitar per dinar al nou espai gastronòmic de l’estadi, Roma 2009, on degustar plats amb una gran qualitat. Els socis i penyistes que acreditin la seva condició mitjançant la presentació del carnet corresponent podran beneficiar-se d’un descompte del 10% en la seva factura. Els visitants del Camp Nou Experience gaudiran d’un 5% de descompte presentant la seva entrada.

[[BOTOVERMELL::MÉS INFO ROMA 2009++::http://www.fcbarcelona.cat/camp-nou/roma-2009-espai-gastronomic::HOR::NF::NO-TRACKING::::::]]

Més notícies aquí