Viu el Camp Nou Experience amb la família per Setmana Santa

Viu el Camp Nou Experience amb la família per Setmana Santa

Aprofitant les vacances, el Club activa una promoció perquè puguis gaudir d’una visita pel Museu del FC Barcelona i d’un Tour per l’Estadi

La Setmana Santa és un bon moment per descobrir amb la família els tresors del Museu del FC Barcelona. A partir d’aquest dijous 24 de març i, fins el dilluns 28 del mateix mes, el Club activarà una promoció amb descomptes de fins al 27% per a les famílies que vulguin gaudir d’una jornada d’allò més blaugrana, que inclou una visita per al Museu del Barça i un Tour per l’Estadi blaugrana.

La promoció d’aquest pack familiar té un preu únic de 60 euros i inclou 2 entrades d’adult i 2 infantils (nens i nenes de 6 a 13 anys). Recorda que si vols gaudir d’aquesta oferta, hauràs de comprar les entrades exclusivament a les taquilles del Camp Nou i facilitar el codi “FCB FAMILIA”. Una oportunitat única per gaudir amb la teva família de les 5 copes d’Europa i les 5 Pilotes d’Or de Leo Messi per només 15€ per persona.

[[BOTOVERMELL::MÉS INFO CAMP NOU EXPERIENCE++::http://www.fcbarcelona.cat/camp-nou::HOR::NF::NO-TRACKING::::::]]

A més de la visita al Camp Nou Experience, podràs aprofitar per dinar al nou espai gastronòmic de l’estadi, Roma 2009, on degustar plats amb una gran qualitat. Els socis i penyistes que acreditin la seva condició mitjançant la presentació del carnet corresponent podran beneficiar-se d’un descompte del 10% en la seva factura. Els visitants del Camp Nou Experience gaudiran d’un 5% de descompte presentant la seva entrada.

[[BOTOVERMELL::MÉS INFO ROMA 2009++::http://www.fcbarcelona.cat/camp-nou/roma-2009-espai-gastronomic::HOR::NF::NO-TRACKING::::::]]

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut