Últim test abans de tornar a Barcelona

Últim test abans de tornar a Barcelona

La selecció espanyola de Gerard Piqué, Jordi Alba, Marc Bartra i Sergi Roberto jugarà aquest vespre a Cluj contra Romania, abans de tancar la concentració de seleccions

El Romania-Espanya d'aquest vespre (20.45 hores) finalitzarà la concentració amb la selecció dels quatre membres del FC Barcelona que integren el combinat que dirigeix Vicente del Bosque. Gerard Piqué, Marc Bartra, Jordi Alba i Sergi Roberto, doncs, tornaran demà a la disciplina blaugrana, per preparar el duel de diumenge contra el Reial Madrid al Camp Nou.

Aquest partit de la selecció espanyola, que se celebrarà a Cluj, serà el segon amistós que jugui el combinat durant aquesta aturada de competicions de clubs i que serveix per preparar l’Eurocopa de França. El primer va ser contra Itàlia, a Udine, en un enfrontament que va acabar 1-1 i en què Sergi Roberto no va poder debutar amb l'absoluta. Contra Romania, però, el migcampista sí ho podrà fer. Del Bosque ja l’ha provat al costat de Koke, de l’Atlètic de Madrid, per dur el timó de l’equip per darrere de les posicions més avançades.

Piqué pot ser l’únic que repeteixi a l’onze titular i podria formar la parella de centrals amb Marc Bartra, que no va jugar contra el combinat italià. L’altre integrant blaugrana, Jordi Alba, que va disputar una mica més de deu minuts a l’Estadi Friuli, té possibilitats d’ocupar el lateral esquerre.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut