Pluja de títols aquesta Setmana Santa

Pluja de títols aquesta Setmana Santa

El Cadet B, l’Infantil B, l’Aleví C, el Benjamí B i el Prebenjamí sumen els seus èxits als assolits al Torneig MIC per l’Infantil A i l’Aleví A i a la Íscar Cup LaLiga Promises pel Benjamí A

CADET B – MEMORIAL MECUP

Triomf als penals contra el València

El conjunt de Cristian Catena va fer un campionat immaculat i es va proclamar campió després de superar al València per penals a la final. El conjunt barcelonista i el valencià van empatar a 0 al final del temps reglamentari i el Cadet B va estar més encertat des dels 11 metres per endur-se el trofeu a casa.

A la fase prèvia, van derrotar per 7-0 a l’Sporting Maó, 10-0 a l’Arenal i 4-1 al Helsinborg suec. En els partits disputats el passat divendres, el Cadet B va golejar per 0-4 al JFV Bremerhaven alemany i va superar per la mínima (1-0) a l’Atlético Villacarlos balear, classificant-se d’aquesta forma per a la fase final de la classe B.

Als quarts de final, disputats el passat dissabte al matí, el conjunt blaugrana va guanyar per 4-1 al Sant Gabriel i es va classificar per a les semifinals de la tarda, en què es va trobar amb el Mallorca, equip al qual van superar per 2 a 0.

INFANTIL B – TORNEIG ST KEVIN’S BOYS CUP

Campions a Irlanda contra els organitzadors

L’Infantil B es va coronar campió del torneig St. Kevin’s Boys Cup que el va portar a Dublin el passat cap de setmana. Els blaugranes van signar una gran actuació i, després d’empatar a 3 a la final contra el St. Kevin’s Boys, l’amfitrió de la competició, van ser millors als penals. Abans, per arribar a la final, el conjunt entrenat per Sergi Milà va vèncer al Celtic de Glasgow per 2 a 3 i va caure per 0-1 contra el seu  rival a la final, en aquest cas en ronda prèvia, per accedir a les semifinals. Allà, van ser superiors a l’Olympique de Lió, a qui van guanyar per 5 a 0.

Victòria a Vilafranca entre setmana (1-6)

Els nois dirigits per Sergi Milà van avançar el seu partit de Lliga corresponent a la jornada 22. Els blaugranes van superar l’Atlètic Vilafranca per 1 gol a 6 i, d’aquesta manera, refermen el seu liderat a la Lliga Preferent. Els gols van ser obra de Víctor Muñoz, Alejandro Balde, Arnau Farnós, Leonardo Dos Reis, Gabriel Martínez i un en pròpia porteria. L’Infantil B és primer amb 59 punts, 19 victòries en 22 partits i 75 gols a favor.

ALEVÍ B – TORNEIG MUNDIALITO 2016

Arriben fins a quarts de final

Els blaugranes van caure als quarts de final contra el Benfica després d’una gran actuació durant tota la setmana al torneig que els va portar a Vila Real do Santo Antonio, a Portugal. El conjunt entrenat per Jordi Font va fer una fase prèvia immaculada, firmant victòries força contundents contra el Lanfiara (9-1), l’EF Benfica (6-1), l’Aljaraque (10-0) i el Wospac (5-1). El passat dijous van superar el Kashima Antlers als setzens de final per 7 gols a 0 i a la Juventus a vuitens de final per 3-2. El divendres al matí, però, no van poder accedir a les semifinals, i van ser eliminats als quarts contra el Benfica per 2 gols a 1.

ALEVÍ C – TORNEIG VILA PERALADA

Campions en superar el Reial Madrid als penals

L’Aleví C es va coronar campió del Torneig Vila Peralada de futbol 11 després de vèncer el Reial Madrid a la final a la tanda de penals. Els nois entrenats per Òscar Jorquera van arribar a la ronda definitiva després d’empatar a 0 contra el Sant Gabriel, vèncer el Vila-real per 2 gols a 0 i a l’Escala per 7-0, a la fase prèvia, i de superar en semifinals a l’Inter de Mèxic amb un contundent 7 a 0. A la final, contra el Reial Madrid, els blaugranes van empatar a 2 durant el temps reglamentari, amb gols de Marc Bombardó i Pau Ortega. El campionat es va decidir als penals, on l’Aleví C va ser més efectiu i va guanyar per 3 a 2.

ALEVÍ D – MEMORIAL MECUP

Sotscampionat a un gran nivell

L’Aleví D va quedar en segon lloc a la MECUP 2016 celebrada a Menorca en caure a la final contra l’Espanyol. No obstant, els nois entrenats per Daniel Horcas van fer gala del seu potencial ofensiu durant gran part del torneig. Els blaugranes van firmar una ronda prèvia perfecta, on van vèncer per 7 a 0 el Sant Lluís, 4 a 0 el Sollerense i 9 a 0 el San Francisco. A la fase eliminatòria, l’Aleví D va continuar amb un registre immaculat, sense rebre cap gol. Divendres van superar la Penya Orient per 7 a 0 als vuitens i dissabte van guanyar 12 a 0 el Maó a quarts i 5 a 1 el Brighton anglès a semifinals. A la final, contra l’Espanyol, el conjunt dirigit per Daniel Horcas no va poder perforar la porteria rival i va caure derrotat per la mínima (0-1), després d’una competició a un nivell molt alt.

BENJAMÍ B – DESAFÍO CUP

Victòria final amb autoritat

El Benjamí B es va proclamar campió de la Desafío Cup en superar a la final el Unionistas de Salamanca, l’amfitrió de la competició, per 3 gols a 1. Els més grans dels dos equips del futbol formatiu blaugrana que van passar la Setmana Santa a Guijuelo van dominar amb escreix la competició. El conjunt entrenat per David Sánchez va ser molt superior als seus rivals abans d’arribar a la final del torneig. Els blaugranes van vèncer per 15 a 0 el SP Carbajosa i per 0 a 8 el Béjar, el dijous, i l’endemà van certificar el seu accés a la ronda eliminatòria en vèncer el CD Carbajosa per 0 a 5 i els Unionistas per 3 a 2. A la ronda de semifinals es van desfer del Guijuelo per 3-0.

BENJAMÍ C – YELLOW CUP LIGA BBVA 2016

Cauen per penals als quarts de final

L’equip d’Albert Puig va acabar el seu camí als quarts de final del torneig organitzat pel Vila-Real, tot i no perdre cap partit. El Benjamí C va quedar enquadrat al Grup A de la primera fase, juntament amb el Pavia italià, el Portmany eivissenc i el Derby County anglès.

L’equip blaugrana va debutar amb un empat a 2 amb l’equip italià, va golejar per 6-0 als balears, i va superar de forma contundent per 7-0 al conjunt anglès, classificant-se pels vuitens de final amb 7 punts, i com a líder de grup.

Al primer encreuament de la fase final, disputat el passat dissabte, els d’Albert Puig es van tornar a enfrontar al Derby County, al qual van superar, aquest cop, per un ajustat 3-2 que els va portar als quarts de final, on esperava de nou, el Pavia italià. I en el partit de la ronda dels vuit millors, blaugranes i italians van finalitzar el matx amb un empat a un que va obligar a resoldre l’encreuament a la tanda de penals.

Als penals, el conjunt italià va estar més encertat i va superar al Benjamí C per 2-3, deixant-los a les portes de les semifinals del torneig disputat a la Ciutat Esportiva del Vila-Real.

BENJAMÍ D – DESAFÍO CUP

Sotscampions després d’un gran torneig

El Benjamí D va caure derrotat a la final de la Desafío Cup disputada a Salamanca després d’una gran actuació durant tots els dies previs. Els blaugranes va accedir a la ronda decisiva de la competició després de superar amb solvència 4 partits entre dijous i divendres i van demostrar ser un equip molt efectiu de cara a porteria. El conjunt dirigit per Marc Alexandre Pintó va guanyar per 8 a 0 el SP Carbajosa, 4 a 0 el Getafe i 9 a 0 el Vicalvaro i el Guijuelo, l’amfitrió de la competició. A les semifinals van superar per 3-0 a l’equip de la Federació Espanyola de Futbol. A la final, però, els blaugranes no van poder amb el Rayo Vallecano, que es va endur el campionat per 1 gol a 2.

PREBENJAMÍ – TORNEIG PRIMER TOQUE CASTELLÓ

Campions amb eficàcia de cara a porteria

El Prebenjamí del FC Barcelona va guanyar el Torneig Primer Toque a Castelló en vèncer a la final el Llevant per 4 gols a 2 i, d’aquesta manera, alçar-se amb el campionat. Els nois entrenats per Juan Antonio Gil van realitzar una competició espectacular, demostrant una gran eficàcia golejadora. Els blaugranes van arribar a la final del torneig després de superar el Nàstic Manresa B per 10 a 0, el Móstoles per 4 a 2 i el Primer Toque per 7 a 1. En el matx de quarts de final, el Prebenjamí va superar per 11 gols a 0 al Marcet. En semifinals, els blaugranes van superar al Nàstic de Manresa.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut