El Barça Lassa, sense confiances per al partit a la pista del Liceo

El Barça Lassa, sense confiances per al partit a la pista del Liceo

Tot i el 6-0 de l’anada els de Ricard Muñoz saben que no poden donar per fet el pas a la Final Four El partit de tornada es disputarà aquest dissabte 2 d’abril, a les 16.45 hores, a Riazor i en directe per Esport3 i Barça TV

El Barça Lassa tornarà a la competició aquest dissabte 2 d’abril (16.45h) a la pista del Liceo de la Corunya després de dues setmanes sense disputar partit. Els blaugranes, que afronten amb la màxima seriositat la tornada dels quarts de final tot i el resultat del partit d’anada, són conscients que no poden canviar ni un mil·límetre la seva preparació. A la Lliga Europea, si et confies, ho pots acabar pagant.

I és que el 6-0 és una gran renda per als actuals campions d’Europea, que volen arribar a la Final Four una temporada més, però visitar el Liceo de la Corunya, que necessita el triomf i que sap com posar en problemes els blaugranes, no serà gens fàcil per a Muñoz i els seus homes. A dia d’avui el Barça Lassa amb tots els efectius disponibles i també viatjarà, per estar al costat de l’equip, Edu Lamas, que aquesta setmana ha començat a recolzar el peu a terra i ha fet exercicis amb la bicicleta.

El matx entre gallecs i catalans es podrà seguir en directe per Esport3, Barça TV a partir de les 16.45 hores d’aquest dissabte 2 d’abril.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut