Local

Últims compromisos dels internacionals blaugrana

Els jugadors internacionals del Barça disputaran els darrers partits amb les seves seleccions, alguns d’ells classificatoris per al Mundial 2018 de Rússia

Fins a deu jugadors blaugrana concentrats amb les seves seleccions disputaran l’últim partit amb les seves seleccions abans de tornar a Barcelona per preparar el Clàssic. Els europeus Marc-André Ter Stegen (Alemanya), Jérémy Mathieu (França), Thomas Vermaelen (Bèlgica) i Arda Turan (Turquia) poden disputar aquest dimarts a la nit el darrer amistós amb els seus respectius països.

L’Alemanya de Ter Stegen s’enfrontarà a Itàlia en partit amistós a Munic (20.45 hores), mentre que Mathieu amb França rebrà a Rússia a París a partir de les 21.00 hores. Per la seva banda, la Bèlgica de Vermaelen rebrà Portugal (20.45 hores) i Arda Turan amb Turquia viatjarà fins a Viena per jugar contra Àustria (20.30 hores).

El camí cap al Mundial 2018

Els argentins Leo Messi i Javier Mascherano s’enfrontaran a Bolívia a Buenos Aires en un matx en què l’equip dirigit per Tata Martino buscarà una nova victòria després de superar Xile 1-2 en la darrera jornada (01.30 hores*). Alhora, Mascherano podria tornar a l’onze després de complir un partit de sanció davant el quadre xilè.

Pel que fa a Dani Alves, el lateral brasiler podria tornar a jugar en el Paraguai-Brasil (01.45 hores*) després de disputar els 90 minuts en l’exigent partit davant Uruguai i que va finalitzar 2-2.  Finalment, l’Uruguai de Luis Suárez, segona de grup, disputarà a l’estadi Centenario de Montevideo el partit davant Perú (01.00 hores*).

*Hora de Barcelona (GMT+1 hora)

Més notícies aquí