CE Sabadell-Barça B: Volen alçar la novena Copa Catalunya i dedicar-la a Cruyff

CE Sabadell-Barça B: Volen alçar la novena Copa Catalunya i dedicar-la a Cruyff

21.15 hores (Esport 3): Els de Gerard López intentaran imposar-se al Sabadell a la final després d’haver eliminat Figueres i Girona a les rondes prèvies

Diuen que les finals no hi són per jugar-les, sinó per guanyar-les. La possibilitat d’aixecar un títol és motivació suficient per al Barça B de Gerard López, que es veurà les cares aquest dimecres (21.15 hores / Esport 3) contra el Sabadell a la final de la Copa Catalunya. Això sí, el matx es jugarà al camp del Sabadell, la Nova Creu Alta. La plantilla del filial vol dedicar la Copa en memòria de Johan Cruyff.

El Sabadell opta a la seva primera Copa Catalunya

El conjunt vallesà, que està a tres punts del filial blaugrana a la classificació de Segona B, va superar el Reus Deportiu (1-2) als quarts de final de la Copa i el Rubí a les semifinals, després d’empatar a zero i imposar-se als penals (2-4). Ara busquen la seva primera Copa Catalunya després de jugar una final l’any 1991 contra el Barça i perdre (6-3). De Val, Lucas Viale i Juanjo són baixes per lesió; la llista de convocats és la següent: Craviotto, Sergi Tienda, Agus Medina, Pastells, Alcañiz, Agustín, Pol Moreno, Valentín, Yeray, Adri Díaz, Batanero, Marc Fdez, Pirulo, Bruno, Sandro, Eloy Gila, Forgas i Manel.

Gerard López convoca tots els disponibles

El tècnic de Granollers no vol que ningú es perdi la final de la Copa Catalunya i convoca tots els jugadors disponibles per anar a la Nova Creu Alta. Les baixes per lesió són Costa, Juste, Tarín i Xemi, i per poder completar la llista definitiva de 18 jugadors (no de 16, com és habitual a la Lliga) aquesta setmana s’han entrenat amb el filial els juvenils Enric Franquesa, Rafa Mujica, Arnau Campeny i Àlex Carbonell, heroi de les semifinals contra el Girona. Jugadors i staff volen aixecar la novena Copa Catalunya per dedicar-la a Johan Cruyff.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut