Sis blaugranes convocades per la selecció espanyola

Sis blaugranes convocades per la selecció espanyola

Paños, Marta Torrejón, Ruth, Alexia, Olga i Jenni afrontaran els dies 8 i 12 d’abril, davant Portugal i República d’Irlanda, dos partits classificatoris per a l’Europeu

Sis jugadores del FC Barcelona Femení han estat convocades per la selecció espanyola per a la disputa de dos partits classificatoris per a l’Europeu del 2017. Són Sandra Paños, Marta Torrejón, Ruth García, Alexia Putellas, Olga García i Jenni Hermoso. El primer enfrontament tindrà lloc el 8 d’abril a Covilhã (Portugal) i el 12 d’abril es disputarà el segon matx davant la República d’Irlanda, en aquest cas a la Ciudad del Fútbol de Las Rozas.

Novament, el Femení del Barça és l’equip que més jugadores aporta a la selecció espanyola. En la darrera convocatòria del seleccionador Jorge Vilda del mes de febrer en van ser set, en aquella ocasió també va ser citada Miriam Diéguez. Les blaugranes es concentraran el dia 4 d’abril a Madrid.

La selecció espanyola lidera el seu grup de classificació amb quatre victòries en quatre partits, mentre que Portugal i la República d’Irlanda ocupen el tercer i quart lloc respectivament. Aquesta jornada internacional suposarà una nova aturada a la Lliga femenina, just després de la visita de les jugadores de Xavi Llorens a l’Sporting de Huelva. Un partit vital de cara a mantenir totes les opcions de lluitar pel títol de Lliga.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut