Un duel transcendental al Palau

Un duel transcendental al Palau

El Barça Lassa rep aquest dijous el Brose Baskets Bamberg amb l’objectiu de sumar un triomf que l’apropi als quarts de final de l’Eurolliga (20.45 h, Esport3 i Movistar+)

Catalans i alemanys presenten el mateix balanç de victòries i de derrotes en aquesta tretzena jornada d’un Top 16 molt igualat (6-6) i ambdós conjunts afronten un partit clau de cara a les seves respectives aspiracions de ser al play-off de quarts de final de l’Eurolliga. Els blaugranes depenen d’ells mateixos per assolir la classificació i són conscients que un triomf els aproparia molt a l’objectiu. Una victòria blaugrana per més de 10 punts, combinada amb una derrota del Khimki i del Real Madrid, donaria la classificació matemàtica als de Xavi Pascual.

El tècnic blaugrana manté les baixes de Lawal i Ribas, lesionats, i el dubte de Navarro. El capità blaugrana té opcions de poder ajudar l’equip però la decisió definitiva es prendrà a última hora. El Brose Baskets arriba a la cita després d’encadenar tres victòries consecutives en les tres darreres jornades d’aquest exigent Top 16, contra equips del nivell de l’Olympiacos, el Khimki i el CSKA. El campió alemany compta amb jugadors com Wanamaker, Melli, Radosevic, Strelnieks o Zisis, tot i que la seva gran fortalesa és la solidesa del conjunt.

Tots els detalls seran importants

En el partit disputat a Bamberg, el Barça Lassa va caure per un ajustat 74 a 70. Melli i Miller van ser aquell dia els jugadors més destacats del Brose Baskets. Ara mateix, a manca de només dues jornades per al final del Top 16, hi ha cinc equips empatats amb un balanç de sis victòries i sis derrotes i, per tant, qualsevol punt anotat o rebut pot ser important.

[[BOTOVERMELL::Comprar Entrades++::https://tickets-fcb.fcbarcelona.com/fcbpalau_eurolligatickets/ca_ES/entradas/evento/4141/session/254229/step1r2::HOR::::NO-TRACKING::::::]]

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut