Primera Jornada Formativa de la temporada

Primera Jornada Formativa de la temporada

Els joves jugadors de l’Agrupació de Penyes van poder gaudir d’una jornada formativa

Els jugadors de l’Agrupació de Penyes es van citar el dissabte 16 de gener a la tarda a les instal·lacions del Club per realitzar la primera d’una sèrie de jornades formatives ofertes pel FC Barcelona englobades dins del projecte Fem Valors Socials.

Aquesta sessió formativa va ser presentada pel directiu Pau Vilanova, el directiu de la Comissió Social Ferran Hernández, el tècnic Sergio Vallecillo i el coordinador de la FCB Escola, Edgar Enrich. Els entrenadors de la FCB Escola que van formar part de la sessió van ser Javier Cócera, Carles Uclés, Pablo Álvarez, Javier Fernández, Arnau Blanco i Marcel Lizano.

Un total de 67 nens i nenes de categoria benjamí de la Penya Barcelonista Barcino i la Penya Blaugrana La Roca del Vallès van poder gaudir d’aquesta jornada, que va començar amb una sessió teòrica a l’Auditori 1899 i que també va estar dirigida als pares. Tot seguit es va realitzar l’activitat física als camps annexes al Miniestadi, on els pares van poder veure la part final de l’activitat.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut