Activitats de les Penyes del cap de setmana

Activitats de les Penyes del cap de setmana

Les Penyes van protagonitzar un nou cap de setmana d’activitats a les instal·lacions del Club

Aquest cap de setmana va haver-hi ple d’activitats penyístiques a les instal·lacions del FC Barcelona. Una presentació de cartell el dissabte i una jornada formativa de l’Agrupació el diumenge van completar un cap de setmana en què les Penyes van esdevenir protagonistes.

Una trentena de penyistes van presentar el Cartell del XII Congrés de Penyes d’Andalusia, Ceuta i Melilla que es celebrarà entre els dies 11 i 12 de març a Melilla. La Sala de Juntes va ser l’escenari de l’acte al qual va assistir el directiu Pau Vilanova, el president de la Federació de Penyes Barcelonistes d’Andalusia, Ceuta i Melilla, Tomás Martínez i el president de la Peña Barcelonista de Melilla, Francisco Javier Martínez.

El diumenge, un grup de nens i nenes de l’Agrupació de Penyes es van citar a les instal·lacions del Club per realitzar una nova jornada formativa ofertes pel FC Barcelona englobades dins del projecte Fem Valors Socials.

Aquesta sessió formativa va ser presentada pel directiu Pau Vilanova, l’exjugador Paco Clos, el directiu de la Comissió Social Ferran Hernández, el el coordinador de l’Àrea d’Atenció Personalitzada al Jugador del Futbol Formatiu, Sergio Vallecillo i el tutor de la FCB Escola, Guillem Castro.

Els jugadors de l’Escola Futbol Prat Blaugrana i la Penya Blaugrana Sant Just van poder gaudir d’aquesta jornada, que va començar amb una sessió teòrica a l’Auditori 1899 i que també va estar dirigida als pares. Tot seguit es va realitzar l’activitat física als camps annexes al Miniestadi, on els pares van poder veure la part final de l’activitat.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut