La Fundació FCB i les Penyes, amb les malalties minoritàries

La Fundació FCB i les Penyes, amb les malalties minoritàries

Amb motiu del Dia Mundial de les Malalties Minoritàries es va celebrar una recepció a l’Espai Social del Camp Nou

El 29 de febrer es va celebrar el Dia Mundial de les Malalties Minoritàries i, com no podia ser d’una altra manera, el moviment es va sumar a la causa per donar suport a totes aquelles famílies afectades per aquest tipus de malalties.

La Fundació FCB i el FC Barcelona, en col·laboració amb la Confederació Mundial de Penyes a través del seu Consell de Solidaritat i la Federació Espanyola de Malalties Minoritàries (FEDER), van realitzar una recepció a quinze persones amb aquest tipus de malalties que es van desplaçar tant des de Catalunya com de la resta de l’estat espanyol.

L’acte es va celebrar al Nou Espai Social del Camp Nou a les hores prèvies del partit entre el FC Barcelona i el Sevilla i va ser impulsat pel president de FEDER, Juan Carrión. El directiu Pau Vilanova i la directiva i patrona de la Fundació del FC Barcelona, Maria Teixidor, van assistir a la recepció, en què es va exposar la necessitat de seguir treballant per difondre la problemàtica existent amb les malalties minoritàries.

L’acte, que va comptar amb la presència del patró de la Fundació, Mohamed Chaib, i del directiu de la Comissió Social, Jordi Durà, es va tancar amb una fotografia de família i amb l’assistència al partit entre el FC Barcelona i el Sevilla.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut